Norgee

Hold Kjøkkenknivene Vedlike Med Disse Redskapene

kjøkkenkniver og sliper

Hvis du allerede eier eller har planer om å kjøpe kniver over 1000-lappen, er det verdt å kjøpe noen redskaper som sørger for at de varer lenge. Varighet er et begrep som blir verdsatt av kokker over hele verden, noe du også bør ta i betraktning. I dette innlegget vil du få en smakebit på de beste produktene for å holde kniven din skarp og fin.

Hvordan får jeg kniven skarp?

De fleste familier i Norge bruker ikke kjøkkenkniven nok til å måtte slipe dem hver uke. Det er derimot viktig å ta en runde over knivene en gang i blant. Vi anbefaler at du tar turen innom en kjøkkenekspert (finner du i alle storbyene i Norge), så kan de gå over knivene dine og gi dem en skikkelig “shinings” (1 gang i halvåret). Ved siden av dette burde du har tilgang på noen enkle verktøy som sørger for at knivene dine holder.

Wüsthof Classic 10-Inch Honing Steel

Wüsthof Classic 10-Inch Honing Steel

Wusthof er et betrodd merke som leverer topp kvalitets knivslipere. Dette er et rimelig alternativ som byr på brukervennlighet og kvalitet. Dette er derimot ikke den peneste knivsliperen på markedet, men funker utmerket hvis du vil ha noe enkelt som fungerer.

Hvordan du bør oppholde knivene dine

Å kunne henge opp knivene på kjøkkenveggen er “et must”. Det er ikke kun det estetiske det handler om her, men også effektiviteten. Kniven er noe som brukes så og si til en hver tid når du lager mat. Derfor er det greit å kunne ha veggstativ tilgjengelig for knivene dine. Du finner veggstativ for kniver i alle farger og fasonger.

Zyliss Resin & Chrome Magnetic Kniv Holder

Zyliss Resin & Chrome magnetisk Kniv bar

Dette veggstativet for kniver står på toppen av listen vår for noen enkle grunner. Det byr på alt du trenger, dvs: et fint design, god kvalitet og tar ikke oppmerksomheten vekk fra de viktigste detaljene på kjøkkenet ditt. Stativet er 45 cm langt.

Det er alltid lurt å gi kniven er rask vask etter bruk. Dette sier seg kanskje selv, men er noe mange nordmenn ikke tar altfor seriøst. Ved jevn vask med såpe og varmt vann sørger du får at kniven ikke ruster.

Yoshihiro Pure Tsubaki Japanese Kniv Olje

Dette japanske produktet innholder Tsubaki olje, noe som forbynner mot rust på carbon stål. I denne pakker får du også en liten rustfjerner, som kan være greit å ha tilgjengelig.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikler som kunne vært intressante for deg:

Innhold

opp?

Har du noen
gode ideer?💭