Norgee

De Beste Trenings T-Skjortene For Menn og Kvinner

to personer som bruker trenings tskjorter anbefalt fra Norgee

En solid treningstrøye er grunnlaget for en god treningsøkt. En gammel t-skjorte i bomull fra biltema fungerer, men er ikke optimalt. Den begynner fort å lukte og samler på svetten, noe som kan gjøre treningsøkten ukomfortabel. 

En trenings t-skjorte skal være av høy kvalitet, komfortabel og være noe du gleder deg til å ta på – som igjen gir den lille “boosten” av motivasjonen du trenger.

Vår favoritt:

Patagonia Capilene kul og lett

Patagonia Capilene

Denne Patagonia t-skjorten er utrolig lett på hele 110 gram! Den er lagd av 100 prosent resirkulert polyester. Takket være HeiQ-teknologien sikrer du deg en t-skjorte som lufter godt og påtar seg lite vond lukt. Patagonia har en bedre passform enn noen av de andre t-skjortene på denne listen, noe som gjør den ideell for et bredt spekter av aktiviteter og individer. Alt dette kommer til en utrolig god pris på 400 kr.

Beste “premium” trenings t-skjorte

Lululemon Metal Vent Tech Short Sleeve 2.0

Lululemon Metal Vent Tech Kort ermet

Lululemon’s Metal Vent t-skjorter kombinerer pusteevne og “luktbeskyttelse” i et stoff som føles mykt og lett. Disse skjortene er ekstremt komfortable takket være et design som minimerer sømmene slik at det ikke gnager. Alt fra profesjonelle trenere til eliteklatrere anbefaler dem. Det gjør vi også!

Det beste av det billigste!

Hill City Everyday trenings tskjorte

Hill City Everyday Trenings T-skjorte

Hill City lagde sin premium treningstrøye med mye av de samme elementene som de andre har på denne listen: Komfort, god lufting og luktkontroll. Hill City er derimot ikke kjent for sin utrolige estetikk og er det som trekker denne t-skjorten ned. 

Hill City har ofte avslag på produktene sine. Noe som gjør at denne er satt som “Det beste av det billigste”.

Path Projects Rockies 3/4 Raglan T-skjorte

Path Projects Rockies 3/4 Raglan T

T-skjortens lange ermer gjør den ideell for kjøligere temperaturer og har et gammelt baseball jersey utseende. Tencelite 19-stoffet er utrolig mykt, elastisk, tørker raskt og bekjemper vond lukt.

Nike Techknit Ultra Tank

Nike Techknit Ultra Tank

Denne lette, luftige tank-toppen med refleks er perfekt til hva som helst, men egner seg best til løping. Denne er en stor favoritt for Jens i pengespiren. “Bruker den til hver eneste trening, utrolig greit til løping på varme sommerdager – i tillegg er den kul!”

Hoka One Performance Tank

Hoka One Performance Tank

Polartecs Power Dry-stoff egner seg godt for lange løpeturer, intense crossfit øvelser og sykling. Spesialiteten til Hoka er den fukttransporterende teknologien. Den tørker utrolig raskt og er svært behagelig.

Rhone Reign Short Sleeve

Rhone Reign kort ermet

Ifølge Jens: “Lett, behagelig og lukter ingenting når jeg glemmer å vaske den – glemmer oftere en jeg tør å innrømme.” Rhone lager det med en nylon-polyesterblanding i en raglan-konstruksjon. Dette gjør t-skjorten robust, slik at den har en lang levetid men også er komfortabel.

Born Tough Core Fit SS T-skjorte

Born Tough Core Fit SS Shirt

“Når økta blir intens, da kommer denne på!” sier Jens. T-skjorten er veldig behagelig, er svært robust og har en kul look!

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikler som kunne vært intressante for deg:

Innhold

opp?

Har du noen
gode ideer?💭