Norgee

Beste Gaming Headset Som Er Testet Av Teknikere

spillere som bruker de beste gamingheadsetene fra Norgee

De beste gaming headsetene vil levere den beste lyden, noe du ønsker dersom du gamer. Ja, selv du som utelukkende spiller Stardew Valley. Et bra gaming headset kan være den største faktoren i en avgjørende situasjon og gir et enestående komfort nivå for de timene du planlegger å spille. Det kan være enkelt å merke hvor stor innvirkning et Nvidia RTX 3080 kan ha på ytelsen, men det er vanskeligere å uttrykke hvor stor forskjell krystallklar spill lyd kan gjøre.

For alle som spiller konkurransebaserte spill er et kvalitet headset helt avgjørende for spill-opplevelsen. Den lar deg finne fiender gjennom lyd, og reagere raskt.

Det er noen ting du bør vurdere når du velger et gaming headset. Pris og lydkvalitet er på toppen av listen – dette er de største faktorene vi veide når vi valgte favorittene våre i denne listen. Komfort er der også. Også støyreduserende mikrofoner er en avgjørende faktor, så de fleste hodetelefonene vi har oppført her inkluderer denne funksjonen. Du vil både ha en god mikrofon kvalitet, samt en mikrofon som stenger ut lyd.

Det trenger ikke å betale skjorta for et bra gaming headsettene i 2022. Du kan ta vårt toppvalg, Razer Blackshark V2, for kun en rimelig amazon pris, noe som gir deg et solid hodesett med utmerket lydkvalitet. Alternativt, hvis du har penger til overs og vil bruke et trådløst alternativ, kan du teste nyheten HyperX Cloud Orbit S.

Vår liste over de beste gaming headsettene har noe for alle, uavhengig av budsjett. Hvis du er fast bestemt på å fjerne headsett ledningen, kan guiden vår til de beste trådløse gaming headsettene være mer for din smak.

Her er våre favoritter. Topp 3 headset:

  • Razer Blackshark V2 (5/5 stjerner)
  • HyperX Cloud ll Wireless V2 (4.7 stjerner)
  • Razer Thresher Ultimate (4.5 stjerner)

Razer Blackshark V2 (5 stjerner)

zer Blackshark V2 øretelefoner

Å nedgradere HyperX Cloud Alpha fra toppen var ikke en enkel jobb. Razers Blackshark V2-gaming headsettet klarer å gjøre nettopp det ved å tilby rå lydkvalitet, god pris og en brukervennlig programvare.

50 mm TriForce Titanium-drivere er designet med diskrete porter for å skille bass, og lyd fra å forstyrre hverandre.

Prisen på dette headsettet ligger på kun (999,- og er ikke et økonomisk spørsmål for alle som ønsker et kvalitets headset. Den siste utgivelsen av Blackshark V2 Pro gir spillerne et trådløst alternativ, men (999,-) kan virke litt mye.

HyperX Cloud ll Wireless V2 (4.7 stjerner)

HyperX Cloud ll Wireless V2 (4.7 stjerner)

Et godt avrundet, velbalansert trådløst hodesett for god spilllyd.

HyperX Clouds presenterer Cloud IIs utmerket lyd og komfort med de essensielle funksjonene som er gjort bra. Likevel forstyrrer ikke ekstra bass den generelle klarheten – og ærlig talt, i spill- og musikkmiljøer høres det bra ut. 53mm med neodymmagneter er ment å gi lave, middels og høye frekvenser plassert for å resonnere uten å forstyrre hverandre, og du får en følelse av det mens du lytter til dem.

Dette headsette kommer også med god byggekvaliteten, en klar mikrofon og høyt komfortnivå over lengre spilløkter som Cloud II-designen alltid har tilbudt. 

For kun 850,- får du ekstremt mye for pengene.

Razer Thresher Ultimate (4.5 stjerner)

Razer Thresher Ultimate øretelefoner

Det beste Razer-headsettet på markedet.

Den nyere Nari Ultimate kan hente overskriftene på enhver avis med sin splittende tilbakemeldingsfunksjon. Likevel, mens det ser det likt ut, har det uten tvil svakere lyd enn den klassiske Thresher Ultimate. For pengene er det det beste gaming headsettet Razer har laget, og det er det vi fortsatt bruker i dag.

Vi vil heller ha den detaljerte, robuste lyden til Threshers drivere enn noe som føles som om du blir slått i hodet hver gang en eksplosjon går av i spillet.

Den trådløse tilkoblingen er solid, passformen behagelig, batterilevetiden langvarig.

Hvordan tester vi gaming headset?

spørsmål rundt gaming headset

Hvert headset som vi tester bruker vi daglig i minst en uke. Vi tar opp stemmen vår i Audacity og sammenligner den med tidligere innspillinger fra andre modeller, og deretter går vi i Discord for å få tilbakemelding fra vennene våre om hvordan vi høres ut.

I løpet av den uken tar vi sikte på å teste hvert hodesett i en rekke forskjellige spillsjangre – skyte spill – kamp spill og racingspill, samt spesielle testscenarier.

Håper denne artikkelen hjelper deg til å velge riktig headset, og lykke til med spillingen 😉

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikler som kunne vært intressante for deg:

Innhold

opp?

norden
Kultur

Litt smått om Norden

Kjente idrettsutøvere fra Norden Skandinavia har alltid vært opptatt av sport, helse og velvære. Kanskje

Les mer »

Har du noen
gode ideer?💭