Norgee

6 Gode Grunner Til å Betale For Spotify Premium

Spotify app

I motsetning til Apple Music tilbyr Spotify en gratis, annonsestøttet versjon av tjenesten, som stiller spørsmålet:

Bør du betale for å lytte til musikk? 🤔

I tillegg til å fjerne annonsene som avbryter din musikken din, er det seks gode grunner til å betale for spotify premium som er på 119 kr.

Ikke mer shuffle modus

Den største grunnen til å oppgradere hvis du bruker Spotifys mobilapp på telefonen, er muligheten til å spille hvilken som helst sang du vil. Med gratisversjonen er du tvunget til å lytte i shuffle-modus på telefonen din utenfor 15 on-demand-spillelister.

Med Spotify Premium på telefonen kan du for eksempel avslutte en kveld med Poison’s Every Rose Has Its Thorn og Motley Crue’s Home Sweet Home uten at powerballader fra Warrant, Whitesnake og Cinderella ødelegger øyeblikket.

Ubegrenset skipping av sanger

Med Spotify’s gratisversjon kan du kun skippe et vist antall sanger før du får begrensninger. Med Premium kan du hoppe over så mange sanger du ønsker.😎

Om du er på trening eller på vei hjem fra jobb, så er det utrolig deilig å kunne hoppe over sanger som ikke passer.

Doble din bit-rate lyd og opplev en ny verden av lyd!

Med Spotify Free kan du lytte med normal (96 kilobit per sekund) eller høy kvalitet (160 Kbps). Spotify Premium legger til ekstrem kvalitetsstrømming på 320 Kbps, noe som kan gi bedre og mer detaljert lydutgang hvis du bruker avanserte hodetelefoner eller høyttalere.

spotify-bitrate
Screenshot av Lars Johnsen

Lytt offline

Vil du jamme på morgenpendlingen når du blir presset inn i en T -banen i en tunnel der det ikke er noen som helst form for dekning? Med Spotify Premium kan du laste ned opptil 10 000 sanger slik at du kan lytte når du er på hytta eller bare vil kutte ned på databruken din. Og du kan gjøre dette på opptil fem forskjellige enheter.

Les også: De beste gaming headsettene

spotify-download-songs
Screenshot av Lars

For å laste ned et album, spilleliste eller podcast, trykker du bare på bryteren for nedlastning. Du vil se en liten, grønn, pil ned ved siden av hver sang etter at den er lastet ned.

Planlegger du en lang, internettfri tur? Du kan laste ned alle sangene du har lagret til biblioteket ditt med ett trykk.

Gå til biblioteket ditt> sanger og trykk på bryteren for nedlasting for å laste ned alle sangene i biblioteket ditt – eller minst de første 10 000 av dem.

Hvorfor oppgradere til spotify premium, er det verdt det?

Ikke vent på nye utgivelser

Spotifys avtale med Universal Music Group lar UMG -artister begrense utgivelsen av et nytt album til Spotify Premium -medlemmer i to uker.

Gratis brukere får fortsatt tilgang til singler så snart de slipper, men må kanskje vente i fjorten dager før de kan lytte til et nytt album i sin helhet. UMG er verdens største plateselskap og inkluderer artister som Taylor Swift, Kayne West og Lady Gaga.

Spottify Familie

Ønsker du å mest ut av kronene dine eller er på et stramt budsjett? Spotify har en genial løsning kalt Spotify Family. Denne løsningen gjør at du kan gå sammen med venner og familie og lage et felles abonnement. Dette er både billigere og mer lettvindt en å lage individuelle kontoer.

Vi har et helt eget innlegg rundt Spotify Family, les dette her.

Spottify ekstra tips fra oss i Norgee✌

Ønsker du å endre musikken i form av mer eller mindre bass? Eller kanskje du ønsker klarere toner?

  • Trykk inn på innstillinger (et lite tannhjul oppe i høyre hjørnet)
  • Velg så “Avspilling eller playback som det heter på engelsk”
  • Derretter velger du “equalizer

Her får du mange valgmuligheter. Vår beste tips er å leke seg litt rundt og finne instillingen som passer deg best.

God lytting!😊

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikler som kunne vært intressante for deg:

Innhold

opp?

Har du noen
gode ideer?💭