Norgee

Hvor mye koster Spotify Premium? (Alle abonnementsnivåene)

Friends enjoying the music

Spotify premium? Hva er dette?

Hvis du er en musikkfan, er sjansen stor for at du vet hva Spotify er.

Enten du liker rap, rock, elektronisk, eller du er på jakt etter en spilleliste med stort fokus, har Spotify over 40 millioner sanger du kan lytte til.

Helt siden Spotify ble lansert, har selskapet toppet listen for beste streamingtjeneste. I følge The Verge har Spotify nå totalt 217 millioner månedlige aktive brukere over hele verden, inkludert gratis abonnenter.

Det er virkelig mange mennesker som liker å bruke plattformen!😳

Det er en ganske betydelig splittelse mellom diehard Spotify -brukere og diehard Apple Music -brukere, men uansett hvilken streamingplattform du til slutt velger, bør du vite hvor mye et abonnement koster og hvilke fordeler som følger med det.

Hvor mye koster Spotify Premium?

Et Spotify Premium -abonnement koster 119 kr i måneden, med student- og familieplaner for henholdsvis 65 kr og $ 189 kr.

I denne artikkelen går vi gjennom forskjellene mellom de forskjellige abonnementsnivåene og forhåpentligvis hjelper deg med å avgjøre om Premium er verdt det for deg.

spotify premium

Spotify Premium: la oss snakke nivåer

Det er ingenting verre enn ustanselig reklame som avbryter dagens strømming. Det samme gjelder for annonser som avbryter sporet i spillelisten.

Ingen liker å vente på at annonsene skal bli ferdige, slik at de kan komme tilbake til musikken sin, men vi vet alle at ingenting kommer lett i denne verdenen. For å kunne bruke Spotify gratis, er det en pris.

Din tid!

Spotify Gratisversjon

Sånn generelt så trenger du egentlig aldri å betale for Spotify i det hele tatt. Spotifys gratisversjon er helt gratis (sjokkerende!), Men har noen begrensninger.😆

Hva er Spotifys gratisversjon?

Ved å laste ned Spotify på telefonen din eller lapptoppen, trenger du ikke automatisk å betale en månedlig abonnementsavgift. Du kan tilbringe hele livet ditt med gratisnivået. Så hva følger med det?

Med Spotifys gratisversjon kan du lytte til 40 millioner sanger (minus visse nylige utgivelser i opptil to uker), og du kan streame på smarttelefoner, PCer, Smart TV -er, PS3 + PS4 + PS5, Android -enheter og Apple Carplay.

Det høres bra ut, ikke sant?

Det er faktisk ganske nais.

Du vil ofre et par funksjoner når du ikke abonnerer på Premium. Den første ulempen med gratisnivået er at du må lytte til annonser ganske ofte.

Hvor ofte, spør du?

Du hører en annonse omtrent hvert 15. minutt. I tillegg er du også begrenset til seks hopp i timen mens du mixer, og du får ikke tilgang til kuraterte spillelister eller radiostasjoner.

En av de største ofrene er manglende evne til å velge bestemte sanger mens du streamer på mobil. Du har bare lov til å blande spill mens du streamer fra telefonen. Du vil heller ikke kunne lytte frakoblet, og kvaliteten på lyden er lavere enn hvis du skulle streame Premium -abonnementslyd.

Smiling Teen girl listening to pop music on phone putting pink earphones in ears in Spotify
Jente som lytter til spotify gratisversjon


Hvis du ikke har et problem med alt dette, er det ikke nødvendig å starte en Premium -plan. Men jeg vet at det er store musikkfans som meg der ute som er villige til å betale for en bedre lytteopplevelse, så la oss snakke Premium.👌

Spotify Premium

Det typiske individuelle Spotify Premium -abonnementet koster 119 kroner i måneden.

Med abonnementet får du en helt annonsefri lytteopplevelse, muligheten til å velge bestemte sanger å lytte til, muligheten til å laste ned sanger for offline lytting, hoppe over så mange sanger du vil, og på toppen av det, du ‘ vil kunne lytte til lydstrømmer av høyere kvalitet.

Link til spotify

Norgee - Alt av fakta om Norge


Med et Premium -abonnement har du friheten til virkelig å lytte til musikken din, når som helst og hvor du vil. Du har full tilgang til kuraterte spillelister laget bare for deg, Spotify -radiostasjoner og mobilvalg. Ikke mershuffling og håp om at du liker den neste sangen. Med Premium har du muligheten til å velge hva du føler for her og nå.

Ved å abonnere kan du også bruke Spotify Connect som hjelper deg med å spille sanger på flere enheter. Med Spotify Connect kan du kontrollere hva som spilles av på den bærbare datamaskinen din fra appen på telefonen og omvendt. Dette gjør det enkelt å kontrollere musikken din på fester og sammenkomster.

Spotify Premium for family

Folk liker gratis ting. Folk liker Spotify. Men du kan ikke få Spotify Premium gratis.

Det er trist. 😢

På den lyse siden kan du sikkert klare å få Premium til en rabattert pris.

Spotify Premium for Family gir opptil seks brukere tilgang til et felles Premium -abonnement for 189 kroner i måneden.

Dette delbare abonnementet tillater fortsatt at gruppen hver har sin egen personlige konto, men betaler mye mindre for de samme Premium -funksjonene.

Jo flere du legger til i et Premium Family -abonnement, desto lavere blir kostnaden per person.

Link til spotify

Norgee - Alt av fakta om Norge


Spotifys regler hevder at de seks medlemmene må bo på samme adresse, og fordi strømmetjenesten bare bruker æressystemet for å bekrefte adressen din, er det opp til deg å avgjøre om du vil følge regelen eller ikke.😎

Spotify Premium for studenter

Spotify Premium for studenter lover de samme funksjonene som et individuelt Premium-abonnement med noen få tillegg.

Til å begynne med er et studentabonnement 65 kroner i måneden, (50% rabatt for kvalifiserte studenter som for øyeblikket er på høyskole eller universitet), og kommer med en annonse-støttet Hulu-plan, samt en til SHOWTIME.

Link til spotify

Norgee - Alt av fakta om Norge


Fordi en annonse-støttet Hulu-plan normalt gir deg 99 kroner og SHOWTIME koster 119 kroner, sparer Spotify deg for ganske mye penger.

Spesielt hvis du liker å se på TV.

Merk: Spotify bruker et tredjeparts API som heter SheerID for å kontrollere påmeldingsstatusen din og godtar alle akkrediterte tittel IV -institusjoner i Norge. Studentabonnementet ditt er gyldig i ett år, men er fornybart og bare tilgjengelig for brukere over 18 år.

Nå er det opp til deg!

Selv om vi ikke kan bestemme for deg, har du forhåpentligvis lest gjennom de forskjellige planene som kanskje har hjulpet deg med å komme ett steg nærmere Spotify Premium. Hvis du lytter til musikk daglig, er det ingen tvil om at du burde abonnere på en strømmetjeneste. Det er opp til deg å bestemme hvilken du liker best.😊

Premium gir deg et flott utvalg av funksjoner og muligheten til å streame millioner av sanger umiddelbart. Men, det finnes andre alternativer der ute.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikler som kunne vært intressante for deg:

Innhold

opp?

Har du noen
gode ideer?💭