Norgee

De Beste Hundesengene: Utvalgt Av Veterinærer Og Hundetrenere

hund som ligger i en hundeseng

Når det kommer til hundesenger har du mye å velge mellom. Chihuahuas og Great Danes har forskjellige behov, det samme gjelder for eldre hunder og valper. For å finne den beste hundesengen er det viktig at du finner ut av hundens vekt og alder. 

Annen informasjon som kan være greit å notere seg er hundens søvn rutine, aktivitet, nervøsitet og renslighet. Samme som når du kjøper en madrass til deg selv , er det viktig å tenke på at hunden din skal ha det komfortabelt. Ettersom at hunder bruker store deler av dagen (opp imot 80%) til søvn er det viktig å ta dette i betraktning.

Vi anbefaler at du starter med å finne riktig hundeseng ut fra hundens størrelse. Mål fra halen til nesa, og for å være på den sikre siden legger du til noen centimeter. Det er bedre å starte med en litt for stor seng, så hunden komfortabelt kan legge seg ut. Siden det er et hav av utvalg når det kommer til hundesenger har vi gjort grundig arbeid for å finne de beste på markedet.

Beste Hundesengen på listen

casper hunderseng

Casper Hundeseng

Denne hundesengen er blir rangert som nummer 1 av verdens beste eksperter på hund og klinikker. Madrassen er lagd med samme kvalitet som en madrass lagd for mennesker. Trekket til hundesengen kan vaskes i maskin og låsene er gjemt slik at hunden ikke kan tygge de i stykker. Hundesengen har et design som passer ethvert hjem, lett å renske og sørger for et godt underlag for både valper og eldre hunder. 

Vi har testet mange hundesenger og bruker i dag Casper hundeseng. Hunden din får den støtten den trenger. Det anbefales at du fortsatt leter gjennom listen for å se om en annen seng passer bedre til din hund.

Hundeseng for store hunder

big barker hundeseng

Big Barker Hundeseng

En 17 cm hundeseng laget av god kvalitet og tilbyr et godt underlag, designet for ekstra store hunder, samt hunder med skader i ledd. Dette er en robust seng som varer i opptil 10 år. Passer perfekt til hunder som liker å hvile nakken og for deg som ønsker et hundetrekk som er enkelt å vaske.

En rimelig hundeseng med høy kvalitet

grå hundeseng

PetFusion Ultimate Hundeseng

PetFusion sengen er designet av høykvalitets materiale og kommer med vann restriktert trekk. Med denne får hunden et tykt og godt underlag som holder fasongen, samt et trekk designet for enkel rensk. Denne hundesengen er også anbefalt for eldre hunder. Du har mulighet til kjøpe ekstra trekk til denne sengen om du skulle ønske. Hvis du leter etter en rimeligere seng, men fortsatt ønsker høy kvalitet er denne sengen å anbefale!

Sofa Inspirert hundeseng

orvis hundeseng

ORVIS Hundeseng

Når du handler en hundeseng kan det være lurt å vite hvem leverandøren er, og hva slags rykte de har. Orvis leverer robuste produkter som varer lenge. Det vil koste litt mer enn en vanlig hundeseng, men basert på at de varer lengre er det en god investering. Denne leverandøren leverer hundesenger i alle størrelser, med et underlag som sørger for at hunden din kan sove godt både dag og natt. Det er greit å nevne at du får disse sengene i mange forskjellige design, og mulighet til å legge inn navnet på hunden på disse.

Rimelig hundeseng med med fokus på design

sofa seng for hunder

La-Z-Boy Sofaseng

Det sies at de fleste sunne hunder trives med å ligge på gulvet. Noe som er greit å ha i bakhodet er at et stort antall hunder utvikler ledd-problemer over tid. Derfor bør du alltid gi hunden din mulighet til å ligge i en hundeseng. La-Z-Boy hundesengen er myk og lar leddene til hunden få nok med støtte. Den kommer i en størrelse, til en rimelig pris.

Beste hundesengen som tynne hunder

Norgee - Alt av fakta om Norge

Pendleton Hundeseng

Denne hundesengen er anbefalt av veterinærer og hundetrenere over hele verden. Dette er et godt alternativ for kalde årstider, noe Norge er kjent for. Senger er konstruert og designet med høy kvalitets materiale for varme og avstand fra gulv til hund. Som de fleste hundesengene vi nevner her støtter denne ledd som albuer og hofter. Det er viktig å ta dette alvorlig da det kan føre til smerter, skinnskade og i noen tilfeller sår hos hunden.

Beste hundesengen for eldre hunder

blå grå hundeseng

Jax & Bones Hundeseng

Eldre hunder og hunder med mindre kjøtt på beina passer i mange tilfeller ikke en seng med tykt underlag. Grunnen er rett og slett at de ikke synker ned i disse som andre hunder hadde gjort. Hvis hunden din er i denne kategorien, gi den heller en myk og luftig seng. Du får denne sengen i mindre størrelser og i mange forskjellige farger.  En hundeseng som passer ethvert hjem og sørger for at hunden din får en god opplevelse. Ikke bare er den myk og luftig, den er også bygget for å holde fasong og er enkel å vaske.

Beste og billigste hundesengen for små hunder

komfort hundeseng for smål og mellomstore hunder

Komfort Donut Seng

Denne hundesengen anbefales for hunder som ligger å ligge krøllet sammen, samt trenger litt støtte på sidene og varme. Komfort Donut Sengene er elsket over hele verden, en seng du kanskje har sett før eller vurderer å kjøpe. Den passer perfekt når hunden din skal kose seg og gir akkurat nok støtte og sikkerhet for mindre hunder. Det kan være greit å vite at denne sengen ikke tåler alverdens biting og graving. Hvis hunden din er relativt rolig skal ikke dette være noe problem. Det er er grunn for at dette er en av de mest populære hundesengene per dags dato.

Best designet hundemadrass

liten hundeseng

Huts & Bay hundemadrass

Det er vanlig å høre at “hundesengen ikke trenger å se fin ut”. Dette mener vi er en dårlig påstand. Hundesengen skal ikke bare sørge for at hunden din kan sove godt, men bør passe inn med interiøret hjemme. Denne hundesengen fra Huts & Bay er både funksjonell og gir interiøret en liten piff. Her får du design i alle farger og fine linjer. Trekket kan vaskes i maskin og stoffet inni er lagd av 100% bomull.

Hule-designet hundeseng for hunder

hundeseng for små hunder med hule

Furhaven Hundeseng

Denne hundesengen har et hule inspirert design. Mange hunder liker å føle av de ligger i en liten krok med noe over hode/kropp, noe denne sengen byr på. Hunden din kan kose seg her før den legger seg til å sove. Vi anbefaler denne sengen for mindre hunder.

Beste hundeseng for hunder som liker litt “alene tid”

ananas hundeseng

YME Ananas hundeseng

Hunden din sin søvnrytme har alt å si for hvilken seng du bør kjøpe. For hunder som liker å være litt alene er Ananas “huset” fra YME helt ypperlig. Når du ser designet på denne hundesengen får du kanskje en liten latter. Det er derimot en seng som har fått gode tilbakemeldinger fra kunder i hele Europa, og noe hunden mest sannsynlig vil like.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikler som kunne vært intressante for deg:

Innhold

opp?

Har du noen
gode ideer?💭