Norgee

Elektrisk Grill – Hvorfor Du Bør Velge Disse

elektrisk grill og mat

Har du hatt lyst til å eksperimentere med å grille din favorittmat eller ønsker å utvide matlagingens dyktighet – men ønsker ikke å gå gjennom bryet og tiden det tar å lage mat med gass eller kullgrill? Kanskje det er på tide å se på elektriske griller.

Disse alternativene til tradisjonelle griller kommer i innendørs, utendørs og kombinasjonsmodeller. Elektriske griller har en tendens til å være mer bærbare enn gass- og kull kollegaene, og er lettere å sette opp og rengjøre, noe som gjør dem ideelle for de som bor i leiligheter eller andre små rom.

Men elektriske griller kommer i alle former og størrelser, fra hette til konvertible til de med avtagbare lokk, så hvordan skal man velge? Her er en liste over de beste elektriske grillene som hjelper deg med å bestemme deg.

Våre toppvalg

Best samlet

George Foreman innendørs / utendørs elektrisk grill på Amazon
“Denne modellen har en romslig kokeplate og et avtakbart stativ slik at du kan bruke den ute på terrassen eller innendørs på en benk.”

Nykommer Andreplass:

Weber Q1400 Electric Grill på Amazon
“Denne grillen er en av de beste modellene du kan kjøpe i dag, takket være den slanke designen og de uendelige innstillingene for varmekontroll.”

Beste innendørs:

Cuisinart Electric Griddler på Amazon
“Denne benkemodellen fungerer som en kontaktgrill, panini-press og stekeplate – alt du trenger for å lage det perfekte måltidet.”

Beste røyker:

Cuisinart Electric Smoker hos Amazon
“Kritikere roser denne elektriske røykeren for enkel montering og grei drift.” 

Beste budsjett:

BLACK + DECKER George Foreman 2-Serving Classic Plate Grill på Amazon. “Den perfekte størrelsen for en eller to personer. Denne kompakte grillen kan lagres vertikalt for å ta mindre plass.”

Beste røykfrie:

PowerXL røykfri grill på Amazon
“Kok dine favoritt grillretter innendørs, uten å bekymre deg for å røyke opp huset.”

Best samlet: George Foreman Elektrisk grill innendørs / utendørs

Norgee - Alt av fakta om Norge

Fantastisk!

 • Kjøp på Amazon

Hva vi liker:

 • Stor nok til å lage mat for en mengde
 • Nonstick grillplate er lett å rengjøre
 • Kan brukes innendørs eller ute

Hva vi ikke liker:

 • Varmekontroll kan bli sprutete med fett

En anbefalt grill

Hvis du vil ha en frittstående elektrisk grill, kan du ikke gå galt med George Foreman innendørs / utendørs elektrisk grill. Denne modellen har et avtakbart stativ som lar deg bruke det ute på en uteplass eller innendørs på benkeplaten, og det romslige 240 kvadratmeter med matlagingsplass lar deg lage rundt 15 porsjoner om gangen.

George Foreman innendørs / utendørs grill anmeldelse

George Foreman-grillen har en rekke funksjoner som vil gjøre grilling til en hyggelig opplevelse. Den holdbare grillplaten er avtakbar for enkel rengjøring, og den har en skrånende grillflate som hjelper til med å tømme fettet av kjøttet.

Det er et oppvaskmaskinsikkert dryppebrett som samler overflødig fett, og den justerbare temperatur kontrollen lar deg velge mellom fem varmeinnstillinger. I følge testen vår er denne grillen enkel å montere og rengjøre, og den blir supervarm for å svi kjøtt og andre grillretter.

“For en utendørs grill var jeg veldig fornøyd med den lille mengden montering som kreves.” – Sara Thorstad, produkttester

Andreplass, beste samlet: Weber Q1400 Electric Grill

Norgee - Alt av fakta om Norge

Veldig bra

 • Kjøp på Amazon

Hva vi liker:

 • Holdbar og enkel å transportere
 • Rask montering
 • Støpejerns kokegitter hjelper til med å beholde varmen

Det vi ikke liker:

 • Viser ikke temperatur
 • Lang forvarmingstid

Weber Q1400 elektrisk grillanmeldelse

En av de beste elektriske grillene du kan kjøpe i dag er Weber Q1400 Electric Grill. Denne bordmodellen har et varmeelement på 1560 watt og en matlagingsareal på 189 kvadratmeter, samt en 6 fots jordet ledning.

Weber Q 1400 har en elegant utvendig design med støpt aluminiumslokk og karosseri, samt et stort håndtak og kontrollknapper og ergonomiske sidehåndtak.

Du kan justere den indre temperaturen via de uendelige varmekontrollinnstillingene, og de porselenemaljerte kokegitterene i støpejern vil sette maten deilig. Generelt er vår produktanmelder utrolig fornøyd med den elegante designen og ytelsen til denne elektriske grillen, og sa at den er ideell for de som ønsker å spare plass, og at støpejernsgrillene leverer “sikleverdige” sårmerker.

“For en utendørs grill var jeg veldig fornøyd med den lille mengden montering som kreves.” – Sara Thorstad, produkttester

Beste innendørs: Cuisinart GR-5B Electric Griddler Five

Norgee - Alt av fakta om Norge

Veldig bra

 • Kjøp på Amazon

Hva vi liker

 • Kan fungere som en rist
 • Forvarm raskt
 • Oppvaskmaskinsikre kokeplater

Det vi ikke liker

 • Noen rapporterer om ujevn varmefordeling

Litt mer om Gridder Five

 • Vil du piske opp noen hamburgere inne? Da trenger du et produkt som Cuisinart Electric Griddler, som fungerer som en kontaktgrill, panini-press og grill. Denne benkemodellen har en justerbar temperatur som kan nå opptil 450 grader, og den er enkel å rengjøre takket være de oppvaskmaskinssikre kokeplatene.Denne elegante innendørsgrillen har fem-i-ett-tilberedningsalternativer – du kan bruke den som kontaktgrill, panini-press, full grill, full grill eller halv grill / halv grill. LCD-skjermen og de digitale kontrollene lar deg bytte mellom funksjoner og justere temperatur og tid, og det flytende dekselet og vendbare kokeplater er enkle å fjerne og rengjøre. Anmelderne elsker at denne innendørsgrillen kan tjene som en grill, og mange bemerker at den blir imponerende varm, noe som gjør matlagingen rask og enkel. Merk at noen få kunder sier at grillen ikke alltid blir jevn.

Beste røyker: Cuisinart 30 ”elektrisk røyker

Norgee - Alt av fakta om Norge
 • Kjøp på Amazon

Hva vi liker

 • Enkel å sette opp og bruke
 • Nøyaktig og jevn temperaturkontroll
 • Romslig

Det vi ikke liker

 • Ingen dryppbrett

Spesifikasjoner:

Hvem elsker ikke et fint stykke røkt brisket en gang i blant? Med Cuisinart Electric Smoker kan du lage alle slags deilige røkt kjøtt hjemme. Denne elektriske røykeren er praktisk og enkel å bruke – alt du trenger å gjøre er å koble den til, plassere kjøttet på risten og stille temperaturen. Om noen få timer vil du bli belønnet med et deilig røkt måltid!

Denne elektriske røykeren har et varmeelement på 1500 watt som kan produsere temperaturer mellom 100 og 400 grader Fahrenheit. Du kan kontrollere temperaturen via den termostat som har en dial-stil, og enheten har en generøs matlagingsplass på 548 kvadratmeter, slik at du kan lage flere ting samtidig. 

Røykeren inkluderer et brett for flis for å få den røykfylte smaken, og den brukervennlige designen er ideell for både nybegynnere og mer erfarne grillere. Kritikere roser denne elektriske røykeren og sier at den er enkel å montere og ekstremt grei å bruke.

Beste budsjett: BLACK + DECKER George Foreman GR0040B klassisk tallerkengrill

Norgee - Alt av fakta om Norge
 • Kjøp på Amazon

Hva vi liker

 • Flott for enkeltporsjoner
 • Lite fotavtrykk
 • Rimelig

Det vi ikke liker

 • Ingen temperaturkontroll

Spesifikasjoner

For de som ikke griller ofte, men likevel vil ha en liten elektrisk grill på hånden, er George Foreman Classic Plate Grill et godt overkommelig alternativ. Denne lille grillen har bare 36 kvadratmeter matlagingsområde som kan håndtere to porsjoner om gangen, og den kan lagres vertikalt for å ta mindre plass.

Classic Plate Grill er en benkemodell som har nonstick grillbelegg og George Foremans standard fettdrenering, skrånende design. Det er et oppvaskmaskinsikkert dryppebrett, samt innebygde varmeelementer for jevn varmefordeling og rask temperaturgjenoppretting. 

Strømindikatorlampen gir deg beskjed når grillflaten er forvarmet, og selv om den kanskje ikke er den mest sofistikerte grillen noensinne, sier anmelderne at den er perfekt for en eller to personer.

Beste røykfrie: PowerXL røykfri grill

Norgee - Alt av fakta om Norge

VELDIG BRA

 • Kjøp på Amazon

Hva vi liker:

 • Røykfri matlaging
 • Både grill og grill
 • Lokk forsegler godt

Det vi ikke liker:

 • Mye å rengjøre
 • Noe ujevn matlaging
 • Ingen timer

Spesifikasjoner

Et av de største problemene med å grille innendørs er at det kan skape ganske mye røyk og utløse brannalarmen – og ingen vil takle det! Imidlertid lover PowerXL Smokeless Grill å løse denne vanlige kjøkkenveien, takket være sin unike design som praktisk talt eliminerer røyk med den innebygde røykavtrekkende viften. Grillen kan oppnå temperaturer opptil 450 grader, og den inkluderer et tett lokk for å låse fuktighet mens du lager mat.

Denne innendørsgrillen har en 13-3 / 4 x 8-tommers matlagingsflate som er romslig nok for åtte store hamburgere, og den keramiske overflaten med nonstick-mat sørger for at maten er lett å snu og fjerne. Det er et oljedrikkebrett under kokeflaten for å fange drypp, og enheten kommer til og med med en ekstra grillplate i tilfelle du vil piske opp litt frokost.

Hva du skal se etter i en elektrisk grill

Størrelse

Noen elektriske griller er designet for bare en eller to personer, mens andre er store nok til å lage et måltid for hele familien. Ingen av dem er bedre – det kommer bare an på hvordan du bruker det. Den samlede størrelsen på grillen er også noe å ta i betraktning, siden du sannsynligvis vil lagre den innendørs når den ikke er i bruk.

Innendørs vs utendørs

De fleste tenker på utendørs matlaging når det gjelder grilling, men noen elektriske griller kan også brukes innendørs – noe som er flott når været ikke er samarbeidsvillig, eller hvis du trenger å røre en risotto på komfyren og ha en biff på grillen. Hvis du skal grille innendørs, velger du en grill som kan leve både på disken og på dekk.

Effekt og temperatur


Hvis matlaging med høy varme er viktig for deg, kan du se etter grill som kan gi den varmen pålitelig. Hvis du er mer interessert i å lage mat på lavere eller moderat varme eller bruke indirekte varme tilberedningsmetoder, bør du vurdere en grill med muligheten til å justere varmen til ønsket nivå.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikler som kunne vært intressante for deg:

Innhold

opp?

Har du noen
gode ideer?💭