Norgee

BESTE KJØKKEN SILER – TESTET AV KJØKKEN EKSPERTER

vask og kjøkkensil

Hva er en god sil?

En kjøkken sil brukes for å forhindre at matpartikler passeres ned i avløpet. Det fungerer som en sil, slik at ufarlig væske kan gå ned i avløpet, men fanger opp matpartikler.

På den måten holder det smuler, smuss og avfall unna avløpssystemet ditt. Det er utrolig enkelt og ukomplisert. Dette sparer deg for å måtte bruke penger på avløps reparasjoner, noe som er enormt sammenlignet med kostnadene for en god kjøkkensil.

Dessuten trenger en sil egentlig ikke vedlikehold. Det krever ikke mye foruten å tømme og vaske det. Installasjonen er som regel veldig enkel.

Forskjellige typer kjøkkensil

Norgee - Alt av fakta om Norge

Stopper Sil:

Dette er en tosidig sil som kan forhindre vann i å strømme og også tjene som et filter for å la bare vann strømme gjennom. Den har en mekanisk bryter som endrer funksjonen tilsvarende.

Drain Sil:

En enkel koppformet sil som enkelt kan plasseres ved avløpet for å fungere som et filter. Dette er det minst kompliserte av alle og krever ingen komplisert installasjon.

Flensesil:

Denne typen sil bruker en flens for å koble til bunnen av vasken, og dermed sikre at vann ikke lekker.

Ryggmutterfilter:

Disse plasseres i bunnen av vasken og forbinder den med rørsystemet. En gummipakning brukes for å forhindre vannlekkasje, mens en mutter brukes til å holde alle komponentene sammen.

To kopper Sil:

Som navnet betegner, består den av to kopper. Den ene sitter trygt i posisjonen i vasken ved hjelp av en mutter, mens den andre er lett å ta av og fungerer som stopper.

De beste kjøkken silene i 2021

Vi sorterte gjennom kjøkken silene som er tilgjengelige på markedet. Etter omfattende undersøkelser og gjennomgang av tilbakemeldinger fra kunder har vi valgt de beste silene for kjøkkenvasken.

Liten, men mektig

Norgee - Alt av fakta om Norge

Et sil filter er en liten, men viktig del av kjøkkenet og den billigste måten å unngå rørleggerarbeidet ditt på. Uten en sil kan du pådra deg rørlegger regninger som kan koste skjorta.

De beste kjøkken silene kan forhindre avfall av samlet organisk materiale i rørene dine. Lukten som etterlater kan være veldig skarp! For ikke å nevne tiltrekningen av fruktfluer eller mygg som det bringer.

Husk at mindre perforeringer er bedre for vasken din, da det fanger både store og små mat partikler.

Når du velger et materiale, er rustfritt stål og plastikk de viktigste valgene. De har begge ulemper og oppsider, så det endelige valget er personlig preferanse. Rustfritt stål kan se bedre ut, men viser riper. Plastikk er imidlertid mer ripebestandig, men noen kunder føler at det ikke ser like bra ut.

Dørslag plast:

Norgee - Alt av fakta om Norge

Ofte tror man at stål siler er det beste, men tvert i mot er plastikk silen lettere å vaske og maten setter seg ikke like fast i materiale. Vi har sett et økende antall kjøpe plastikk siler de siste årene. Er du på utkikk etter en enkel plastikk sil som gjør jobben så finner du den her.

Kjøkkensil i vasken

De fleste nordmenn har en form for sil i skuffen, som man alltid må ta ut og inn. Hva om du slapp dette? Vi har funnet Norges mest solgte kjøkken sil, som vi vet gjør jobben gjort, uten noe stress. Sjekk bildet under

Finmasket sil

Når det gjelder matlaging og kjøkken, er en finmasket sil like uunnværlig som en komfyr.

Enten du vil lage deg en kopp te på slutten av dagen, eller servere gjestene dine med noen gode cocktailer eller lage pasta til en stor familiemiddag, vil du alltid strekke deg etter dette verktøyet igjen og igjen.

Men på grunn av mangel på riktig kunnskap om nyansene i dette geniale kjøkkenverktøyet, blir mange av oss lurt til å kjøpe et produkt av lav kvalitet, og tror det er den beste silen på markedet.

For å redde deg fra å gjøre slike beklagelige kjøp, har vi laget denne korte guiden. Den leverer alle nødvendige fakta direkte og uten tull, noe som gjør deg til en ekspert kjøper av finmasket siler på kort tid.

Hver sil er laget av rustfritt stål med høy styrke

De bruker et lukket u-formet håndtak som er lenge nok til å forhindre overføring av varme. Dermed sparer det hendene dine mot brannskader og blemmer. 

Den ergonomiske designen og den solide konstruksjonen gjør den ugjennomtrengelig for bøying og knusing, selv når den bærer tunge materialer. 

Dørslagene er festet til håndtaket gjennom metallsveising, noe som sikrer et fast feste og forbedret strukturell styrke. Den har en tykkere ramme som er skrånende nedover for enkel bruk. Den har også en hengekrok i midten foran for praktisk oppbevaring.

Håndtaket og krokens endepunkt (delen som kobles til dørslag) er svakt buet. Dette øker feste styrken ytterligere og gjør hver sil veldig slitesterk.

De oppvaskmaskin sikre silene har et moderne, minimalt utseende og fungerer utmerket ved å sile ethvert vått eller tørt element. Rustfritt stål nett har et presist mønster som blokkerer de minste små elementene som tørkede mat.

Fremhevede funksjoner:

  • Produktet inneholder tre forskjellige siler for å tjene flere formål.
  • For å blokkere varmeoverføringen økes håndtakets lengde.
  • En krok er installert for å balansere silen hvor som helst og for enkel oppbevaring.
  • Håndtak og krokendepunkter er buet for økt festestyrke.
  • Den fortykkede dørslagrammen er skrånende nedover for enkel bruk.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikler som kunne vært intressante for deg:

Innhold

opp?

Har du noen
gode ideer?💭