Norgee

Telenor Fiber og TV – Alt Du Trenger å Vite

telenor logo og mann som viser tommel opp

Fiber fra Telenor har vært en folkefavoritt i mange år. Her får du ny teknologi og høy fart tilpasset boligen, om det skulle være vanlig fiber eller hybrid fiber. Teknologi, priser og hastighet avhenger av hvor du bor. I dette innlegget skal vi se på fiberkabelen til telenor, TV-tjenesten som følger med og muligens din neste internett/TV leverandør.

Telenor sin fiber utbygging

Dersom du er usikker på hvordan fiberutbygging hos telenor funker, her har du en enkel oversikt:

 1. Telenor søker om utbyggingstillatelse om nok personer i området ditt vil ha fiber.
 2. Avtaler med lokale entreprenører sørger for at installering prosessen går raskt og effektivt.
 3. Utbygging av fiberkabelen tar 3-6 måneder. Dette kan variere.
 4. I enkelttilfeller må du grave ned fiberkabelen på egen tomt. Dette virker kanskje stressende? Ta det med ro. Det som inngår i graving for din del er å lage en liten ripe i gresset, som strekker seg fra tomtegrensen inn til huset. Resten fikser Telenor.
 5. Installasjon gjennomføres av en montør fra Telenor. 

Som du ser er prosessen fra du bestiller fiber til utbygging og installasjon veldig enkel. 

Hva er inkludert i Telenor TV?

Telenor tilbyr TV-pakke sammen med bredbånd på sin fiberkabel. Om du velger å kun gå for TV-Pakken eller bredbånd individuelt vil prisen for disse produktene være høyere. Vi anbefaler derfor at du velger en kombinert pakke (TV og bredbånd) som starter på 899,-. 

Med T-We pakken fra Telenor kan du skreddersy populære strømmetjenester og kanaler etter eget behov. Her får du alt på ett sted, om du ønsker å se fra TV, IPad, PC eller telefon.

I denne TV-pakken får du faste kanaler (inkludert program arkiver og de mest populære kanalene), 100 poeng som brukes til å velge kanaler som du ønsker å se på, mulighet til å starte programmer forfra, samt se programmer som du ikke fikk tid til. 

telenor TV arkiv

Grunnen til at mange går over til Telenor er nettopp TV-tjenesten. Her kan du velge ut stort spekter av kritikerroste serier og filmer. Som nevnt kan du velge ut innholdet selv. Det er også greit å nevne at du alltid kan bytte kanaler og strømmetjenester hvis du går lei.

Nyheter hos Telenor er “Discovery+ underholdning”, “Kritic” og “Paramount+”. Her kan du se serier og filmer innen reality, true-crime, naturdokumentarer, humor, underholdning og mye mer. Alt fra godt rangerte serier som “Liar”,  “Babylon Berlin” til mengder av familieunderholdning med over 6000 TV-episoder og filmer. Andre tjenester du får tilgang på er “Circus”, “Nordisk Film+”, “ABC Studios”, “HBO – Nordic”, “Fox+ pakke”, “V series & film inkludert Viaplay”, “NRK TV”, “Netflix” og “C More Film og serier”. 

Som du leser er det nok av utvalg. Kort og godt tilbyr de et fremragende serie- og filmarkiv, de beste kanalene dersom du liker sport og barneinnhold for de yngre. 

Telenor driftsmeldinger

Under telenor fiber driftsmeldinger kan du se om det er meldt inn drifts meldt feil på din adresse. Søket gir deg resultater for TV og mobilnett, internett og hjemmetelefon.

Ønsker du å sjekke din adresse? Gå inn på driftsmeldinger på Telenor sin hjemmeside eller trykk på denne linken.

Telenor sine fiber priser

Telenor sine fiber priser varierer fra et par hundrelapper til over tusen-lappen. Mange ser på fiber prisene til Telenor som dyre og velger derfor andre leverandører. Over de siste årene har det vært store oppgradering på både TV og internett i Telenor. Når du velger Telenor velger du kvalitet, enkelt og greit. Du får det beste, men kommer også til en dyrere pris. 

Her har du dagens fiber priser hos telenor:

telenor fiber priser

Inkludert i disse fiber prisene: Nettvern, Alltid På Nett Garanti, Familie Bonus og Sikkerhetspakke.

Hvordan sjekker jeg Telenor sin fiber status?

Du kan enkelt sjekke Telenor sin fiber status på deres hjemmeside. Trykk på denne linken om du ønsker å sjekke statusen for ditt område.

Telenor fiber modem

Når du velger Telenor sin fiber modem kan du velge å bestille dette indivudelt eller gjennom en pakke pris. Vi anbefaler at du gjør det gjennom en pakkepris, da vil prisen bli lavere.

Telenor fiber bedrift

Telenor fiber for bedrifter er ikke et dumt alternativ. Her er det lagt opp for at deg og dine ansatte før et sikkert, raskt og stabilt internett. Bedrifter er avhengig av at internettet går fort. “Time is money” som de sier. Ved å velge Telenor sin bedriftspakke er du godt rustet for fremtiden.

Hvis din bedrift vurdere Telenor har vi tre gode argumenter:

1) Sikkerhet i form av nettvern, et sikkerhetsfilter som sørger for at du ikke går inn på sider som inneholder virus, skadelig programvare og svindel.

2) Raskt nett, Telenor har samarbeid med et bredt spekter av nettaktører (blant annet Amazon, Google og Netflix). Dette sørger for at du som kunde for en rask oppkobling.

3) Stabilitet gjennom oppgraderte fiberløsninger hos Telenor. 

Annet som er inkludert i Telenor sin fiber pakke for bedrifter:

 • Kundeservice 24/7
 • Ruter inkludert
 • Montering av utstyr
 • Mest oppetid

Telenor kundeservice

God kundeservice er alltid en viktig faktor. Telenor sin kundeservice avdeling er delt inn i mange seksjoner: mobil, internett, TV, faktura, apper, e-post, driftsmeldinger og hjemmetelefon.

Her får du mest sannsynlig svaret på det du lurer på. Trykk deg videre for å gå til de ulike avdelingene.

Telenor telefon

Hvis du foretrekker å snakke med Telenor via telefon har vi lagt nummeret under. Ellers kan du finne det meste av det du lurer på under kundeservice seksjonen på hjemmesiden.

Nummeret til Telenor sin telefon/kundeservice: 915 09000

Telenor kontakt

Ønsker du å kontakte Telenor kan du enkelt gjøre dette ved å søke Telenor Kontakt på Google, eller ringe nummeret vi har skrevet over.

Annen kontaktinformasjon:

Snarøyveien 30, Telenor Norge AS, 1260 Fornebu

Telenor sin fiber hastighet

Med de ulike pris pakkene til Telenor kommer ulike hastigheter. Nedenfor nevner vi pakke og fiber hastighet:

Bredbånd 100: 100 mbps opplastning og 100mbps nedlastning.

Bredbånd 200: 200 Mbps opplastning og 200 Mbps nedlastning. 

Bredbånd 350: 350 Mbps opplastning og 350 Mbps nedlastning.

Bredbånd 600: 600 Mbps opplastning og 600 Mbps nedlastning.

Bredbånd 1000: 1000 Mbps opplastning og 1000 Mbps nedlastning.

Greit å vite:

 • Mbps står for megabit, måling av datamengde.
 • For hybrid fiber til det være redusert opplastning

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikler som kunne vært intressante for deg:

Innhold

opp?

Har du noen
gode ideer?💭