Norgee

Alt du trenger å vite om Kitchn sin butikkjede og produkter

kitchn logo ved siden av kjøkkenutstyr

Litt om Kitchn

Kitchn er en av de største butikkjedene innen detaljsalg av serviser, kjøkkenredskap og -utstyr, bestikk og steintøy. Kjeden eies av Kitchn Norge AS og har i dag 140 butikker som strekker seg langs hele landet. Hovedeier av butikkjeden er Ewa Holding AS og Wiggo Erichsen Holding AS. 

Butikken ble først etablert i 1995 på Kvadrat kjøpesenter i Sandnes. På den tiden var navnet Bjørns kjøkkendesign og utvidet seg videre til Stavanger og Haugesund. Noen år senere i 2002 ble navnet på kjeden byttet til Kitchn. I senere tid har de åpnet butikker i stadig høyere tempo (over 50 de siste årene).

I butikken kan du forvente:

  • Innredning til hjemmet med kult design og freshe farger.
  • Velkjente merkenavn: utstyr som hjelper deg å koke, steke, krydre og kutte .
  • Kjøkkenutstyr som får middagslagingen til å gå unna: skåler, panner, lekre kniver.
  • Kvalitet: kitchn leverer kvalitetsutstyr som du kan forvente å bruke i flere år.
  • Glass, bestikk, vakre serviser som skaper et helhetlig utseende når du inviterer til neste middag.
  • Med 140 butikker i Norge er du aldri langt unna nærmeste Kitchn butikk, her får du hjelpen og veiledningen du trenger.

Kitchn Oslo

Kitchn Oslo består av 10 butikker du kan velge mellom. Utvidelsen av selskapet har vært enorm og Oslo er en god refleksjon av dette, da avstanden fra butikk til butikk er minimal. Du finner Kitchn butikkene i Oslo City, Byporten, Torggata, Grensen, Aker brygge, Skøyen, Bogstadveien, Hasle osv. Listen er lang!

kitchen sin butikk på byporten

Bilde fra Kitch`n Byporten

Kitchn proplan

Dette er Kitchn sitt timeregistrering system som over 1050 ansatte i kjeden bruker på en daglig basis. Proplan lager tilpassede rapporter til ansatte slik at de sparer tid og får god oversikt. Vi skal ikke se bort ifra oversikten butikksjefene får over timeforbruk og lønnskostnader. Tilbakemeldingene fra ansatte er supre.

Starten av Proplan Time

Før de fikk på plass Proplan Time hadde de alt av oversikter i Excel, noe som ikke var håndterbart i det lange løp. I høsten 2014 startet Kitch`n med Proplan Time og hadde Kvadrat og Madla som testpiloter i denne perioden. 

Fra 1.mai 2015 tok alle butikkene i bruk Proplan Time og alt av timeføring i Excel ble stoppet. Etter at det nye systemet ble tatt i bruk har det blitt mye lettere å få timene inn fra manuell registrering til å kunne importere ferdige filer. Det blir tatt ut en rapport hver mandag der de måler forbruk av timer i forhold til budsjett. Dette gir ledegruppen en god oversikt over forbruket.

Kitchn har blitt utvidet til Sverige og har også tatt i bruk Proplan Time. Dette verktøyet har fått veldig gode tilbakemeldinger, da det er veldig brukervennlig butikksjefer, ansatte og andre ledd.

Tilbakemeldingene fra ansatte er supre.

Relatert innlegg: Verdt å vite om Pizzabakeren

3 utvalgte favoritter hos Kitchn

Vi har valgt ut de 3 mest populære varene fra Kitchn sin butikk.

Kitchn Julekalender (199,-)

Kitchn sin julekalelder

Møt juletiden med julekalenderen fra Kitchn. Med 24 overanskelser i hver luke, fylt av franske trøfler, sjokolade trøfler og annet godt. Her er alt fra innpakning til innholdet av høy kvalitet. Ikke bare gir du deg selv en gave når denne kjøpes, du støtter også Cemo – arbeid for barn i Kiberaslummen i Kenya

Pizzastein Kitchn (299,-)

Kitchn sin pizzastein

Ønsker du en sprø og ikke minst tynn pizzabunn? Pizzasteinen fra kitchn fordeler varmen jevnt og absorberer all overflødig fuktighet. Stativ følger med til servering.

Steinen kan brukes i både vanlig stekeovn og varmluftsovn, med en toleranse opptil 300 grader. Pizzasteinen er 35cm bred og 40cm lang og produseres i steintøy. Ved vask tar du i bruk varmt vann og unngår såpe (kan sette igjen smak ved neste måltid). Hvis du ser at det legger seg merker på Pizzasteinen er dette helt normalt og vil ikke påvirke steinens egenskaper.

Vinstativ Kitchn (749,-)

Kitchn sitt vinstativ

Vinstativene til Kitchn har vært elsket av nordmenn i mange år. La oss se på et av alternativene butikken har tilgjengelig:

Noè vinstativ er en lekker flaskeholder som holder opptil 6 flasker. Strukturen er designet for å plassering på gulv og kjøkkenbenk. Selve utsene på vinstativet til Kitchn er lagd av Giulio lacchetti.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikler som kunne vært intressante for deg:

Innhold

opp?

Har du noen
gode ideer?💭