Norgee

8 Beste Sokkene For Trening Og Hverdagslig Bruk

sokker og bil med blå bakgrunn

Sokker er viktig uansett årstid, ta vare på føttene dine med våre toppvalg. Alle kan kjøpes på Amazon.

Her er våre favoritter. De 8 beste sokkene:

Vår favoritt: BOMBAS ankelsokker. Her får du super cushy og myke sokker takket være premium bomull.

Mest for pengene: Under Armour Essential No Show Socks. Her får du tre par sokker under 200 kroner med “anti-luktteknologi” og litt ankelstøtte.

Beste ankelsokker: Thorlos sokker. God temperaturregulerende og svetteabsorberende materiale. Disse ankelsokkene er polstret og sørger for god støtte.

Best for løping: Lululemon Light Speed. Disse sokkene ligner under armor sine essential no show socks, samme anti-luktteknologi som hjelper å hindre lukt over lengre bruk.

Best for treningsøkter med høy intensitet: Balega Hidden Comfort. Polstret for å oppnå en god støtte. Disse sokkene er blitt jevnlig brukt og tåler en god støyt!

Best for lange turer: Merrell Cushioned Zoned Light Hiker Socks. Støtten i midtfotseksjonen motbygger stress på foten over en lengre periode. Sokkene er lagd med stor vekt på kvalitet og komfort.

Beste komprimeringsokker: CEP Athletic Compression Run Socks. Sokkene tilbyr gradvis kompresjon. Dette kan være gunstig for personer med vannsamling i føttene og leggene.

Beste ullsokker: Darn Tough Crew Socks. Darn Tough-merket har et uppåklagelig design som forhindre gnagsår. “Silhuetten” er montert slik at det forhindrer friksjon på ankelen.

Best for Yoga og Pilates: Alo Yoga Pivot Barre Sock. Sokkene har en sklisikkert såle. Er utrolig komfortable og er laget av ull som hindrer vond lukt.

Hvorfor velge gode sokker?

Å velge de rette sokkene for føttene er avgjørende. Ikke bare er sokkene din første forsvarslinje mot gnagsår men de gir også tiltrengt støtte til føttene. 

Når du ser etter de rette sokkene for deg er det viktig å investere i sokker av høy kvalitet. Du ønsker sokker som tar fukten bort og tilbyr polstret støtte. Om du jogger aktivt eller bare beveger deg rundt burde du har gode sokker som tar vare på føttene dine.

Her er de beste sokkene for å holde føttene støtt og forhindrer gangsår.

Vår favoritt: BOMBAS kvinners Marls ankelsokker

BOMBAS kvinners Marls ankelsokker

Det er bare så mye å elske med Bombas. Kombiner denne filantropiske virksomheten med et komfortabelt produkt av høy kvalitet, og du har en sokk i beste klasse.

De er super “cushy” og myke takket være førsteklasses bomull. Honeycomb-strukturen i midten gir støtte til midtfoten med en liten kompresjon.

Beste budsjett: Under Armour Essential No Show Socks for kvinner

Under Armour Essential No Show Socks for kvinner

For en super rimelig men likevel høy kvalitet sokk, så burde du velge Under Armour. Sekspakningen koster litt under 200 kroner, og er myke, elastiske sokker med “anti-luktteknologi” og litt buestøtte.

De har et skåret “weltdesign” som følger linjene på skoene dine litt mer, i motsetning til å kutte en rett linje over ankelen. Det svetteabsorberende materialet sørger for at du får tørre, komfortable føtter uansett om du løfter vekter eller tar deg en liten spasertur.

Beste padelsokk: For deg som spiller padel

sokk som passer perfekt til trening

Denne fantastiske padelsokken er det ultimate valget for deg som ønsker en sokk som ikke bare gir overlegen komfort, men også enestående luftgjennomstrømning. Enten du er en profesjonell padelspiller eller bare nybegynner, vil vår sokk ta spillet ditt til neste nivå.

Den Ultimate Padel Sokken er designet med tanke på maksimal lufting og passer de fleste padelsko. Den innovative pustende teknologien sørger for at føttene dine forblir kjølige og tørre gjennom hele treningsøkten eller kampen. Med strategisk plasserte ventilasjonskanaler og et lettvektsmateriale, kan du nå yte ditt beste uten å bekymre deg for ubehagelig svette eller lukt.

Beste ankelsokker: Thorlos sokker for kvinner

Beste ankelsokker: Thorlos sokker for kvinner

I tillegg til temperaturregulerende og svettabsorberende materiale, har Lite Walking sokkene polstring i ballen av foten og hælen. Her får du utrolig bra kvalitet samt støtte med litt kompresjon.

Best for løping: Lululemon Light Speed

Best for løping: Lululemon Light Speed

Den enkleste sporten krever noen ganger det mest tekniske utstyret. Lululemon Light Speed ​ ble designet spesielt for løpere. Disse lette sokkene er laget av svetteabsorberende garn for å forhindre fuktige, svette føtter. De er også laget med en luktforebyggende teknologi kalt Silverescent som hjelper til med å stoppe luktfremkallende bakterier i skoene.

Best for treningsøkter med høy intensitet: Balega Hidden Comfort No-Show

Best for treningsøkter med høy intensitet: Balega Hidden Comfort No-Show

Hvis du leter etter en sokk som er behagelig og støttende, så sjekk ut The Balega Hidden Comfort No-Show. Disse unisex-sokkene er polstret på alle de riktige stedene for å holde føttene støtt under hele treningsøkten. De har også et fukttransporterende stoff samt ventilasjon i mesh for å holde føttene tørre over en lengre periode.

Den ekstra puten på hælen hindrer sokken i å synke ned i skoen mens den sømløse tåkonstruksjonen beskytter føttene dine mot blemmer og friksjon. Denne sokken byr på komfort og ytelse under treningsøkten, og er perfekt for enhver intens trening.

Best for fotturer: Merrell Women’s Cushioned Zoned Light Hiker Socks

Best for fotturer: Merrell Women's Cushioned Zoned Light Hiker Socks

Denne blandingen av fibre er en del av Merrells MerinoMax-teknologi som gir et super hurtigtørkende stoff. Buestøtten i midtfotseksjonen forhindrer unødvendig anstrengelse over lengre turer. Tåen er også sømløs, noe som reduserer sjansen for gnagsår slik at du kan fokusere på turen og nyte friluftsliv litt mer.

Beste kompresjon: CEP atletiske kompresjonssokker

Beste kompresjon: CEP atletiske kompresjonssokker

Kompresjonssokker er et must i enhver treningsfanatikeres arsenal, og CEP gjør noe av det beste i bransje. Kompresjonssokker er kjent for å hjelpe til med sirkulasjon, redusere hevelse og kan til og med redusere ømhet etter trening. Designet tilbyr god lufting slik at du unngår å bli varm eller svett.

Beste ullsokkene: Darn Tough Solid Basic Crew Light Socks

Beste ullsokkene: Darn Tough Solid Basic Crew Light Socks

Darn Tough Element-sokken er merinoull på sitt fineste. Disse sokkene har en meshfot som tilbyr god lufting. De er kule om sommeren og fungerer veldig bra på vinteren. Dette materialet trekker fuktighet vekk fra foten slik at huden holdes tørr.

Best for Yoga og Pilates: Alo Yoga Pivot Barre Sock

Alo Yoga Pivot Barre Sock

Disse komfortable sokkene sørger for å holde føttene støttet gjennom hele treningen og forhindre at du sklir. Tilgjengelig i rosa, svart eller grå slik at du kan blande og matche med ditt favoritt treningsutstyr. Selv om sokkene kan skryte av en høyere prislapp sammenlignet med andre sokker på markedet vil disse sokkene holde seg godt gjennom flere vasker og økter.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikler som kunne vært intressante for deg:

Innhold

opp?

Har du noen
gode ideer?💭