Norgee

12 Sommerprodukter Som Gjør Ferien Litt Bedre

Sommer produkter som ligger på gul bakgrunn

Med bare et par måneder før varmen kommer og den offisielle sommeren starter, er det kanskje lurt å planlegge litt! Det er snart tid for solskinn, varmere vær og lengre dager. Som vinteren kommer sommeren med et par hodepiner. Blant annet biler fylt med sand eller parasoller som aldri sitter i ro.

Heldigvis har Pengespiren testet et utvalg av innovative produkter som kan bidra til å løse eventuelle “sommerproblemer”. Vi har lagd denne listen som hjelper deg og dine venner få den beste sommeren noensinne!

Her er våre favoritter: Top 5/12

  • Nr 1: Slip-On sko for vannsport og yoga
  • Nr 2: Sand fjerner
  • Nr 3: Universell vannbeskytter
  • Nr 4: Sanddrill for paraply
  • Nr 5: Vinglass med innebygd kjøling

Nr 1: Slip-On sko for vannsport og yoga

slip on sko

Disse sklisikre skoene er perfekte for å holde føttene komfortable og beskyttet under strandspill, svømming, surfing, kajakkpadling, yoga eller fiske. Undersiden av skoen er laget av gummi og beskytter føttene dine mot å bli skadet av skarpe gjenstander. De er laget av pustende materiale og tørker raskt. Komforten kan sammenlignes med sokker. Skoene ble testet aktivt gjennom sommeren 2020 og har hatt svært lite problemer. Sørg for å lufte dem da de kan lukte ganske sterkt etter et par dager i sekken!

75,- på Amazon

Nr 2: Sand fjerner

sand fjerner

Lange solfylte strandturer er alltid morsomme, til du drar sandkorn med deg inn i bilen, vesken eller sekken. Denne vatten er en perfekt reisekompanjong da den er lett å transportere, tar lite plass og fungerer utrolig bra! Den er testet på ulike strandbegivenheter, ferier, beachvolleyball, sandkasser og har fungert utrolig bra. Vi var litt skeptiske til denne dingsen i begynnelsen men imponerte ganske tidlig da den rett og slett “sugde” til seg sandkornene. Bra kjøp!

109,- på Amazon

Nr 3: Universell vannbeskytter

vannsikring for mobil

Dette etuiet er designet for å beskytte telefonen mot vann og smuss. Da vi testet dette produktet var vi nok mer kritiske enn Sand Cleaner Mitt men ble svært overrasket. Telefonen er brukbar i etuiet noe som gjør den perfekt for fotografering under vann. Dette var utrolig gøyalt for både store og små. En anbefaling er å presse telefonkameraet nærme gummien slik at bildet blir klarere. Her er et fantastisk bilde som ble tatt med en iphone 11.

89,- på Amazon

Nr 4: Sanddrill for paraply

Norgee - Alt av fakta om Norge

Alt er fryd og gammen til paraplyen din bestemmer seg for å ta seg en sightseeing langs stranden. Denne “gadgeten” koster 100 kr og sørger for at paraplyen sitter der den skal! Skru den ned i sanden og sett deretter paraplyen nedi. Ankeret tåler trøkk og holder seg godt under sterk vind.

119,- på Amazon

Nr 5: Vinglass med innebygd kjøling

sommer glass med ulike farger

Under en varm sommerdag er kald drikke et must! Om du ønsker perfekt avkjølt iste, vin eller margaritas, sørger disse kjølekoppene for at drinkene dine er kjølig til enhver tid. Legges enkelt i en kjøleboks eller frys. Til og med i sola var drikken avkjølt i flere timer. Svært lett å bruke samt rengjøre. Denne var en stor overraskelse under testing og er en kraftig anbefaling.

249,- på Amazon

Nr 6: Justerbar luft-sofa

oppblåsbar standsofa til sommeren

Vi har alle sett hvor geniale disse produktene er. Lett å bruke, tar veldig lite plass og er utrolig komfortabel. For å blåse den opp tar du fatt i enden og åpner opp, dra den så gjennom luften. Når den er blåst godt nok opp ruller du igjen enden av sofaen. Forsegles den riktig holder den seg oppblåst hele dagen. Denne er brukt på camping, i vannet, på stranden, i skogen og har holdt seg svært bra.

Denne er en stor favoritt i Pengespiren da den ikke veier noe som helst og kan brukes til så mye forskjellig! Når du er ferdig, er det bare å åpne forseglingen og pakke den enkelt ned i sekken.

349,- på Amazon

Nr 7: Flamingo dykkebriller

vannbriller med flamingo design

Et par beskyttelsesbriller med tøy på som sørger for å ikke dra håret ditt. De er justerbare for å passe personer av alle aldre og kommer i flere morsomme design. Flamingo Goggles er et must produkt når sommeren kommer. Enkel å bruke og av god kvalitet!

Testen ble gjort for det meste på ungene. Satt godt på hodet og ga ingen ubehag over tid.

240,- på Amazon

Nr 8: Kjølebag/sekk for mat og drikke

kjølebag til sommer

Er du lei kjølebokser som tar altfor mye plass og begynner å dra på seg et par år for mye? Denne sekken er blitt brukt i flere år av oss i Pengespiren og vi vil gjerne anbefale deg dette produktet. I tillegg til sin fantastiske kvalitet holder den matvarer kjølig over en lang periode. En varm sommerdag i juli er ikke noe problem for denne sekken. Den er vanntett og kan holde opptil ti brusbokser eller fire vinflasker. Når du er ferdig kan du enkelt rulle den sammen igjen.

350,- på Amazon

Nr 9: Luftbasert strandstol

ryggstøtte håndkle til stranden

Kombiner et badehåndkle og en strandstol, da har du denne genistreken! Oppsett tar et par minutter og sørger for at du har en komfortabel liggeplass gjennom hele dagen på stranden eller i hagen. Denne stolen er utrolig lett å bruke og pakkes lett ned igjen etter bruk. Plastikken er robust slik at den ikke punkterer så lett. Noe litt gaffateip løser ganske raskt uansett!

150,- på Amazon

Nr 10: Strand-paraply knagg

strand knagg til stranden

Denne kroken festes rundt på hvilken som helst paraplystolpe. For deg som ønsker å holde klærne, håndkle eller veske unna sanden. Veldig lett å bruke og holder seg overraskende godt på skaftet av paraplyen. Denne lille saken hadde tre vesker og et par håndklær hengende gjennom hele dagen og løsnet ikke en gang. Denne anbefales sterkt om du trenger ekstra plass å henge opp ting. Obs! Kan være lurt med en paraply!

70,- på Amazon

Nr 11: Super-Brella

Super paraplyen

Brella paraply er laget med slitesterke stålribber, denne paraplyen har en utrolig kvalitet og vil gjennom godt bruk vare i flere år. Paraplyen tilbyr god beskyttelse mot UV-stråling og dekker et stort område. Denne ligger for det meste i hagen hos oss da den er en favoritt hos ungene. Den lå gjennom en vinter og fungerte like bra sommeren 2020 som i 2019.

700,- på Amazon

Nr 12: Bærbar Hottub

Bærbart basseng

Badestampen kommer med et polstret “luftputegulv” som er flott for varmeisolasjon, gir god komfort og beskytter mot punktering. Etter vår erfaring kan denne blåses ekstremt kraftig opp. Noe som gjør at du kan sette deg på kanten når det blir for varmt.

Dette er en av de rimeligste oppblåsbare badestampene. Med en god pris og kvalitet er det et av de mest populære badestampene for en grunn. Verdien for pengene er utrolig!

5999,- på Amazon

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikler som kunne vært intressante for deg:

Innhold

opp?

Har du noen
gode ideer?💭