Norgee

Top 4 Moderne TV Benker Du Bør få Hjemme

tv og tv benk

Her er våre favoritter. De 5 beste teltene i 2021:

Hvis du har en TV hjemme, er sjansen stor for at du også har et TV benk. Disse møblene har både et estetisk og et funksjonelt formål som hjelper til med å gjøre det litt mer hjemmekoselig. En TV benk gir deg også et sted å oppbevare kabelkasser, spillkonsoller og annet tilbehør som brukes rundt TV-en.

Når du er på jakt etter en TV benk, vil du nok ta hensyn til rommets stil, hvor mye plass du har og tilleggsfunksjoner som kan være nyttige for stuen din. TV benker kommer i alle former, størrelser, stiler og det er mange flotte alternativer der ute som passer ditt budsjett.

Her er de beste og mest stilfulle TV benken som er tilgjengelige i dag.

Walker Edison Minimal

Norgee - Alt av fakta om Norge

3290 kr

En enkel og stilig TV benk til en fornuftig pris som passer i alle moderne hjem fra Walker Edison serien. Enheten leveres i 58- og 70-tommers alternativer for å passe til forskjellige TV-størrelser. I tillegg er det 11 farger å velge mellom, inkludert det elegante barnwood som er bildet ovenfor.

Bestå fra IKEA

2820 kr

Det er ikke bare TV-en som er smart! BESTÅ TV-benker kombinerer et moderne uttrykk med praktiske funksjoner. Du får masse oppbevaringsplass og er fri for rotete ledninger som samler støv.

Zinus Studio (prisvunnet design)

1990 kr

Zinus Modern Studio er en ideell kombinasjon av funksjonalitet og stil. TV benken er et perfekt objekt ti en stue som ønsker en mer minimalistisk stil. Benken er 100 cm lang og har plass til en større TV (55-75tommer) og inkluderer en ekstra nedre hylle for lagring av tilbehør og spill. Det robuste, svarte firkantede stålrøret og panelet med høy tetthet med brun trekornsfinish vil gi et elegant preg til enhver innredning. Benken er enkel å montere og prousenten leverer med 1 års garanti.

Nathan James “Wesley” Scandinavian

1390 kr

Nathan James er møbelfirmaet fra USA som bygger moderne møbler i høy kvalitet. Firmaets visjon er at du ikke trenger å bruke en formue på å skaffe møbler med høy kvalitet og et moderne design.


Nathan James leverer med en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis du har kvalitetsproblemer, er det bare å kontakte dem over amazon eller direkte på dems nettside, så sender de deg en erstatning umiddelbart.

Wesley er en TV benk designet for et moderne og skandinaviske hjem. Topphyllen fungerer som en TV benk, mens de to skapdørene og skuffene er perfekte for å holde ekstrautstyret rotfritt.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikler som kunne vært intressante for deg:

Innhold

opp?

Har du noen
gode ideer?💭