Norgee

Digital Markedsføring – Hvordan blir din bedrift presentert på internett?

digital markedsføring

Din bedrifts nettsted får ofte æren av det første møte med potensielle kunder.
Det er derfor viktig at bedriftens nettsted er klar for dette møte og klarer å dra
nytte av mulighetene som finnes. Bedriftens nettsted kan være den mest lønnsomme og aktive ansatte bedriften har hvis det tillates.

Det er viktig for alle bedrifter å ha et profesjonelt nettsted som gjenspeiler bedriftens profil på en seriøs og rydding måte, og som er rettet mot bedriftens målgruppe som et ledd i en effektiv markedsføring. Bedriftens nettsted jobber
365 dager i året, 24 timer i døgnet og er aldri syk!

Markedsføring på internett

Marketing research development planning
Markedsføring på internett

Internett er den største og sterkeste markedsføringskanalen i dag, og det er viktig for enhver bedrift å være godt representert på internett.

For å sikre at markedsføringen på internett blir vellykket må bedriftens nettsted være lett å finne, og da spesielt i søkemotorene som er de viktigste veiviserne på internett. I dag er det fullt mulig å få suksess på internett uten å bruke høye summer på markedsføring av bedriftens nettsted. Et par eksempler på dette er facebook og youtube. Hvis innholdet, budskapet og produktene er av høy kvalitet og er interessante, er det stor mulighet for at besøkende vil finne frem til din bedrift med hjelp av søkemotorer som Kvasir, Google og Yahoo.

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering har over tid vist seg å være en av de mest økonomiske og mest resultat givende formene for markedsføring av bedriftens nettsted. Flere bedrifter bruker mye penger på markedsføringskonsulenter og annonser i populære medier, hvor markedsføringen kan være vanskelig å rette mot riktig målgruppe. Ved bruk av søkemotoroptimalisering som en av bedriftens prioriterte markedsføringskanaler vil man kunne rette markedsføringen direkte mot relevante målgrupper.

Bli sett, og få kontakt med kundene som leter etter det du selger. Søkemotoroptimalisering er en rimelig og effektiv form for markedsføring som de fleste bedrifter vet å verdsette høyt. Å kunne nå høyt opp på relevante søkeord og fraser innenfor din næring i søkemotorene gir økt trafikk og økt handel.

Søkemotoroptimalisering gjør at de aller fleste besøkende av bedriftens nettsted er potensielle kunder som aktivt leter etter bedriftens produkter og tjenester, med andre ord relevant trafikk. I motsetning til tradisjonell markedsføring gir søkemotor-optimalisering en mer nøyktig og presis markedsføringskanal rettet direkte mot bedriftens målgruppe.

SEO
SEO

Google AdWords

AdWords er Googles annonseprogram. AdWords gjør at man kan kjøpe annonser på Googles søkeside. Disse annonsene vises som tekstlenker i høyre felt på søkeresultatsidene. Dette er en meget effektiv form for markedsføring hvor man ikke betaler for visning av annonser, men kun for hver gang noen klikker på din annonse. AdWords fungerer for alle typer budsjetter, og man bestemmer selv hvor mye man ønsker å annonsere for.

Joomla publiseringsløsning

Med Joomla publiseringsløsning, også kalt Joomla CMS (Content Management System) kan hvem som helst oppdatere bedriftens nettsted, også de med begrensede datakunnskaper. Publiseringsverktøyet gjør at oppdateringer kan gjøres fra hvilken som helst PC så lenge den er tilknyttet internett. Dette åpner for at flere kan være med å oppdatere bedriftens nettsted innenfor sitt felt / fagområde og gjør at det blir enklere å holde informasjon oppdatert og korrekt til en hver tid.

Informasjon om Joomla CMS

Joomla CMS er den mest brukte publiseringsløsningen i verden.
Kjente bedrifter som TV3, MTV, FN, Porsche og Harvard university er blant tusenvis av bedrifter organisasjoner som har valgt Joomla som sitt publiseringsvertøy. Systemet er basert på open source og er derfor gratis å bruke. Det betyr at det påløper ingen kostnader for selve publiseringsløsningen, i motsetning til tradisjonelle kommersielle publiseringsløsninger.

Joomla CMS blir fortløpende oppdatert av dyktige utviklere fra hele verden i stort verdensomspennende Open Source samarbeid. I tillegg til Joomlas innebyggede funksjoner som en fullværdig publiseringsløsning kan det lastes ned tilleggsfunksjoner i form av komponenter, moduler og plugins.

I praksis betyr dette at man kan bygge opp sitt nettsted med de funksjoner man selv ønsker ved helt enkelt å installere disse. På Joomlas nettsted kan det gratis lastes ned tusenvis av tilleggsfunksjoner til Joomla CMS. Eksempel på komponenter som kan installeres er webshop, online community, SMS gateway, livechat, online supportsystemer, forum og mye mer.

Joomla CMS er enkelt i bruk. Hvis du kan lage et dokument i for eksempel Microsoft Word kan du også legge ut tekst, bilder og menyknapper på din bedrifts Joomla nettsted. Dette gjøres via et oversiktlig administrasjons-panel. Fox Media har spesialisert seg på design av Joomla nettsteder, samt implementering og tilpassing av joomla komponenter, joomla moduler og joomla plugins.

Webdesign

Valg av rett design til bedriftens nettsted er viktig. Ikke bare fordi besøkende vurderer bedriften etter nettstedets kvaliteter, men også fordi et korrekt visuelt inntrykk og atmosfæren dette skaper gir et harmonisk og positivt inntrykk av bedriften i sin helhet. Et profesjonelt nettsted sørger for å gjenspeile bedriftens profil på en seriøs og rydding måte, samt retter seg mot bedriftens målgruppe som et ledd i en effektiv markedsføring.

Loddo AS har stor erfaring fra webdesign og profildesign med hovedtyngde av kunder fra Bergen og vestlandet.
Vi jobber frem de aller beste grafiske løsningene for våre kunder og implementerer bedriftens eksisterende profil.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikler som kunne vært intressante for deg:

Innhold

opp?

Har du noen
gode ideer?💭