Norgee

African American Man Doing Online Shopping Buying Shoes Sitting Indoors

Står du med en liten grunder inne i deg? Har du en liten drøm om å starte opp din egen nettbutikk? Det er nemlig ikke så urealistisk som mange tror. Dog må man jobbe for det – for nettbutikken og inntekten derfra kommer ikke av seg selv. Det er mye jobbing og det krever en del av deg. Vi gir deg her noen gode tips som du bør ha i bakhodet når du skal ut og starte opp din nye nettbutikk. 

Hva er konseptet ditt?

Først og fremst må du jo naturligvis vite hva slags nettbutikk det er du skal starte. Kanskje du har noen produkter du brenner for og derfor slettes ikke er i tvil om hva slags nettbutikk du skal starte? Eller kanskje du er på jakt etter et godt konsept som du kan starte opp. Det kan være alt fra “kjøp snus” på nett, til elektronikk til interiør. Det er ditt valg – men du må tro på det.

Ha et formål og tenk markedsføring

Et godt konsept er vel og bra, men du må også tenke over hvordan du kan skille deg ut i markedet. Det holder nemlig ikke at du tenker at du har et konsept som sier at du skal selge klær til damer. Du må ha noe mer enn det. Det finnes så mange nettbutikker på markedet at man må finne hvilken vinkel som kan gi et lite fortrinn. 

La oss ta eksempelet med snus igjen. Skal du fokusere på utvalg, variasjoner eller skal det være billig snus? Dette vil hjelpe deg med å vite hvordan du skal rette markedsføringen din og skille deg ut på markedet.

Gjør det enkelt for deg selv

Prøv å gjøre det enkelt for deg. Er du ikke den mest tekniske, så velg nettløsninger som er enkle for deg å utføre. Skal du ha levering? Velg en god og effektiv partner for frakt og levering. Det samme gjelder også markedsføringen. Du skal kanskje ikke som det første tenke på det mest kreative og nytenkende, for du har nok å tenke på med oppstarten av nettbutikken din. Gå heller til de tradisjonelle kanalene, sosiale medier og start med dette – så kan du heller eksperimentere senere. 

Det er viktig å ha en god plan når man skal starte en nettbutikk. Det er dessuten viktig å huske at det ikke passer for alle. Hvis det finnes en liten grunder inne i deg, så er det likevel ingen grunn til å ikke prøve.

Lykke til!

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikler som kunne vært intressante for deg:

Innhold

opp?

Har du noen
gode ideer?💭