Norgee

10 beste radiostyrte biler for barn og voksne

radiostyrt bil

Fra radiostyrte racerbiler til monstertrucks med hastigheter opp mot 100 km/t har du et variert utvalg å velge mellom. Uavhengig om du er over gjennomsnittlig interessert og ønsker en oppgradering eller sørge for at barna er litt lenger ute i friluft. Heldigvis er det ingen stopper for dette, uansett budsjett. Utvalget av radiostyrte biler er enormt og det kan derfor være vanskelig å finne en som dekker alle behov. Under finner du de beste modellene rangert fra en til ti. 

Beste radiostyrte biler på markedet:

 • Rimelig budsjett: Terreng Monstertruck 2WD Radiostyrt Bil
 • For nybegynnere: Terreng Monstertruck 4WD Radiostyrt Bil
 • Stunt Bil for barn: 4×4 Stunt Radiostyrt Bil
 • For fart og moro: Laegendary 4×4 Radiostyrt Terrengbil
 • Beste racerbil for barn: Bugatti Veyron Radiostyrt Bil
 • Et sikkert kjøp uansett behov: Traxxas Rustler 2WD Radiostyrt Bil
 • Ekstrem fart: Arrma Typhon 6S V5 4WD BLX Buggy
 • For erfarne: Traxxas Rustler 4×4 Radiostyrt Bil
 • For fjell og terreng: Danchee RidgeRock Radiostyrt Bil
 • Bil detaljer: Traxxas Land Rover Radiostyrt Bil

Greit å vite før du kjøper

Når du kjøper en radiostyrt bil vil det som regel stå RTR i beskrivelsen, dvs: “ready to race”. Dette betyr at du kan starte å bruke bilen så fort du har tatt den ut av esken, samt ladet den. Dette betyr også at du ikke trenger å koble til noe ekstra deler før bruk. Det er greit å notere seg at noen radiostyrte biler blir solgt med merke RTR, UTEN inkluderte batterier. Da må du isåfall kjøpe batterier separat.

Som du sikkert vet kommer radiostyrte biler i barneversjon. Disse versjonene koster som regel mindre, men kommer fortsatt med imponerende ytelse om du velger riktig. Her kan du få alt fra 4×4 biler for terreng, raske racerbiler til monster trucks. Da er det bare å finne ut hva barnet ditt interesserer seg mest for. 

Når vi snakker om hastighet til radiostyrt bil varierer dette helt fra bruksfunksjon til bilen. En terrengbil trenger for eksempel ikke utrolig høy hastighet, men høyt dreiemoment og en kraftig motor. Radiostyrte racerbiler har derimot et fokus – høy fart (55 km/t og høyere). Her kan du få kjøpt billige modeller, ofte kommer disse med en enkel fjernkontroll med få funksjoner. Racerbiler til høyere verdi kommer med flere avanserte funksjoner på fjernkontrollen. En anbefaling for deg som skal kjøpe en dyrere og mer avansert modell: sørg for at ekstradeler er lett tilgjengelig.

Hva ser vi etter i en radiostyrt bil

Alle de radiostyrte bilene som er nevnt under har en kunderangering på minst 4/5 stjerner (gjennomsnitt: 4,7/5 stjerner). Vi nevner et variert utvalg radiostyrte biler fra de beste produsentene, dette inkluderer Laegendary, Arrma, Redcat Racing og Traxxas. Vi ser på lekebiler til 500kr, standard biler til en prislapp på 2000kr og radiostyrte biler tilrettelagt for erfarne voksne til en pris helt opp mot 5000kr. De 10 utvalgte bilene under har alle fått terningkast 6 fra oss.

Relatert: Verdens raskeste biler rangert fra 1-10

1. Rimelig budsjett: Terreng Monstertruck 2WD Radiostyrt Bil

Norgee - Alt av fakta om Norge

Spesifikasjoner:

 • Bilbatteri: 6V 800mAh Ni-Cd
 • Dimensjoner: 32 x 13 x 22,6 cm
 • Topp hastighet: 20 km/t

Dette er en rimelig og kvalitetsrik bil med en rekke detaljer – velfungerende lykter, terrengdekk, reservedekk på baksiden, konstruert med aluminium som sørger for at bilen tåler kollisjoner. Den radiostyrte bilen kommer i stor størrelse og inkluderer en kraftig motor som holder ut i 25 minutter (uten stopp). Fjernkontrollen har en 2,4 GHz-frekvens og fungerer utmerket på avstander helt opp mot 50 meter. Full oppladning tar 2,5 time.

2. For nybegynnere: Terreng Monstertruck 4WD Radiostyrt Bil

Norgee - Alt av fakta om Norge

Spesifikasjoner:

 • Bilbatteri: 2 6V 800mAh
 • Dimensjoner: 33 x 21,5 x 18,5 cm 
 • Topphastighet: 7 km/t

For kommende radiostyrte bilentusiaster er det vanskelig å slå denne modellen. Monstertrucken kommer med en rekke enkle funksjoner: veldig brukervennlig og en billig prislapp, utmerket batterilevetid på 40 minutter og USB batteripakke.

Sammenlignet med bilen ovenfor er denne utstyrt med antiskli-dekk og støtdempere for variert terreng. Monstertruck 4WD er et godt førstekjøp og er en fin introduksjon til hva radiostyrte biler har å by på.

3. Stunt Bil for barn: 4×4 Stunt Radiostyrt Bil

stunt radio styrt bil for barn

Spesifikasjoner:

 • Bilbatteri: 3,7V 500 mAh
 • Dimensjoner: 25.4 x 20 x 10 cm
 • Topphastighet: 7 km/t

Med denne topp-rangerte stunt bilen får barn oppleve den ekstreme følelsen av ytelse og moro. Kontrollen gjør det enkelt å gi bilen er 360-graders spinn og dekkene gjør det mulig å kjøre i vanskelig terreng, både ute og inne. Dette inkluderer steinete underlag, gressplen og sand. 

På 4×4 Stunt utgaven får du velfungerende LED-lys, 40 meters rekkevidde fra fjernkontroll til bilen og to motorer til en budsjettvennlig pris under 400 kr.

4. For fart og moro: Laegendary 4×4 Radiostyrt Terrengbil

radiostyrt bil for fart og morro

Spesifikasjoner:

 • Bilbatteri: Li-Po 7,4V 1600mAh
 • Dimensjoner: 16,5 x 33 x 30 cm
 • Topphastighet: 50 km/t

Både barn og voksne elsker denne monstertrucken. Den radiostyrte bilen kan kjøre 40 minutter uten stopp i variert terreng. Under denne tidsperioden kan du kjøre bilen med maks hastighet (50 km/t). Modellen inkluderer terrengdekk, godt kontrollgrep og fungerer utmerket så lenge du har den innen en avstand på 75 meter.

Den radiostyrte monstertrucken er designet med en kombinasjon av mange farger. Annet som følger med er velfungerende LED-frontlykter og bilen kan innstilles på to hastigheter: normal og turbo. Dette gjør det mulig for barna å bli komfortabel med bilen før bruk. I pakken inkluderes det to oppladbare batterier.

5. Beste racerbil for barn: Bugatti Veyron Radiostyrt Bil

bugatti veyron radiostyrt bil

Spesifikasjoner:

 • Bilbatteri: 5 AA
 • Dimensjoner: 28 x 13 x 10 cm
 • Topphastighet: 24 km/t

Med realistiske detaljer, velfungerende lykter på bakside og front, en kontroll med godt grep er dette en radiostyrt bil som barn skriker etter. Den radiostyrte bilen kommer i glinsende oransje og er laget av solid gummi for å tåle støt og hopp fra spisebordet. 

Mini Bugatti Veyron modellen kan nå en toppfart på 24 km/t. Du kan ha opp mot fem AA-batterier i bilen etter behov (lengre kjørelengde). PS: batterier er ikke inkludert. 

6. Et sikkert kjøp uansett behov: Traxxas Rustler 2WD Radiostyrt Bil

Radiostyrt bil som passer alle

Spesifikasjoner:

 • Bilbatteri: 7-cell NiMH/LiPo
 • Dimensjoner: 44 x 31 x 18 cm
 • Topphastighet: 56 km/t

Selv om Traxxas modellen priser seg langt over gjennomsnittet er det en rekke grunner til hvorfor vi velger å ha den med. Den radiostyrte bilen tilbyr et fantastisk utvalg funksjoner. For det første en toppfarten på 56 km/t uavhengig om det vei eller vanskelig terreng. Modellen er helt vanntett og kommer med metall-gir og girkasse. Fjernkontrollen har et solid grep og er konstruert så du enkelt kan navigere bilen i vanskelige svinger. Sist men ikke minst er det lagt inn innebygd oppladbart batteri. 

7. For erfarne: Traxxas Rustler 4×4 Radiostyrt Bil

for erfarne radiostyrte bilkjørere

Spesifikasjoner:

 • Bilbatteri: NiMH/LiPo
 • Dimensjoner: 34 x 58 x 20 cm
 • Topphastighet: 104 km/t

Traxxas Rustler kommer kanskje med en høy prislapp, men det er få radiostyrte biler som kan matche en toppfarten på 104 km/t og ytelsen som følger med. Modellen er konstruert med en aerodynamisk og slitesterk kropp, suverent grep, kraftig firehjulsdrift og store terrenghjul. 

Bilen har et imponerende velte-system som hjelper deg om bilen havner opp-ned. Det vil automatisk rette seg opp. En liten ulempe med den radiostyrte bilen er batteriet og ledningen – dette må du kjøpe separat. Det er verdt å nevne at dette er normalt når vi sammenligner med andre toppmodeller. 

8. Ekstrem fart: Arrma Typhon 6S V5 4WD BLX Buggy

radiobil for ekstrem fart

Spesifikasjoner:

 • Bilbatteri: 6S LiPo
 • Dimensjoner: 66 x 36 x 27 cm
 • Topphastighet: 110+ km/t

Hvis du er opptatt av høy fart og spenning bør du vurdere Arrma Typhon modellen. Det er kun en håndfull radiostyrte biler som kan nå en toppfart på over 110 km/t. For å få denne fartsdemonen i gang trenger du å installere et valgfritt pinion-gir og et 6S LiPo batteri, samt lader.  

Den radiostyrte bilen er bygget for vinne enhver farts-konkurranse. Det er lagt inn en 2050 KV motor for å gjøre dette mulig. Bilen er utstyrt med solid frontstøtte for å tåle harde kollisjoner. 

9. For fjell og terreng: Danchee RidgeRock Radiostyrt Bil

radiostyrt bil for fjell og terreng

Spesifikasjoner:

 • Bilbatteri: 7,4v 1500mAh Li-ion
 • Dimensjoner: 46 x 28 x 28 cm
 • Topphastighet: 16 km/t

Danchee RidgeRock modellen kan sammenlignes med en fjellgeit, en radiostyrt bil som liker seg best på fjell-underlag og terreng. Bilen har fått strålende anmeldelser og har et gjennomsnitt på 4,8/5 stjerner fra over 1100 kunder. Til en veldig god pris tilbyr denne radiostyrte bilen firehjulstrekk, to elektriske motorer, høyt dreiemoment, god fjæring foran og bak.

Pakken du får levert inkluderer felger, terrengdekk, fjernkontroll med pistolgrep (2,4 GHz) og oppladbar batteripakke med en USB-lader.

10. Fokus på detaljer: Traxxas Land Rover Radiostyrt Bil

radiostyrt bil Land Rover modell

Spesifikasjoner:

 • Bilbatteri: 7-cell NiMH eller 3-cell LiPo
 • Dimensjoner: 59 x 25 x 29 cm
 • Topphastighet: 16 km/t

Denne minikopien av Land Rover Defender er for mange på en helt annen liga når det kommer til radiostyrte biler. Hvis du kan akseptere den høye prisen og vil vite at produktet du kjøper er verdt hver enkelt krone, da er dette en sikker vinner. Traxxas Land Rover har alle detaljene på plass sammenlignet med en ekte Land Rover. Du kan kjøre den i sludd, regn og snø siden alt av teknologi er forseglet og vanntett.

Med modellen får du to-trinns girkasse, solid dreiemoment og cruise control. Over 5000 kunder har gitt den radiostyrte bilen en rangering på 4,7/5 stjerner. Den eneste lille ulempen er at batteriene selges separat.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikler som kunne vært intressante for deg:

Innhold

opp?

Har du noen
gode ideer?💭