Norgee

7 beste afterski klær forhandlere med moderne stil

Afterski klær

Afterskì klær har blitt mer og mer populært de siste årene. Nordmenn er ikke lenger fornøyd med en helt alminnelig stil etter en lang dag i bakken. Vi ønsker å skille oss ut, samt føle oss kule og komfortable i det vi har på oss. Under har vi nevnt de råeste leverandørene på skiklær, som passer perfekt til neste afterski. Leverandørene under er lagt inn basert på en rekke faktorer: kvalitet, stoff, mønster, holdbarhet og trygg/sikkert kjøp. Om klærne og utstyret passer til afterski, samt at du skiller deg ut, er også tatt i betraktning. Når du setter opp “looken” din til neste afterski, handler det ikke om å kjøpe klær hos kun en leverandør. Vi anbefaler at du kombinerer klær og utstyr fra flere leverandører. Her har du de 7 beste leverandørene på afterski klær.

Fusalp – skijakker og bukser til afterski

Fusalp: jakker og bukser til afterski

Fusalp ble opprettet i 1952 av to entreprenaurer med to fokus: ski utstyr og tighte skibukser. Merket har vært sponsor for en rekke gode alpinister, blant annet Goitschel søstrene, Jean Claude Killy og Annie Famose. Merket startet tidlig å fokusere på at kjerneverdiene deres gjenspeilte seg i atletete de sponset. Desiplin, utføring og eleganse var tre viktige punkter, noe som atletene fikk vist frem.

Designet til Fusalp har vært en stor favoritt de siste årene. Mathilde Lacoste er mesterhjernen bak klesdesignet og har lagt stor vekt på tradisjon og moderne mote. Mange av kolleksjonene du kommer til å se for vinter og sommer er laget av Mathilde, just so you know!

Skiklærne til Fusalp kommer med over 50 års sy-erfaring. Du får med andre ord en garanti på at det du kjøper er top-notch. Merket er kåret som en av de beste innen design av ski-bukser og jakker.

Fusalp sitt motto er å få frem et unikt utvalg skiklær som utfordrer andre konkurrentene til å følge moten. De sørger også for å beholde den franske elegansen. Hvis du ønsker å dra med deg litt franske og moderne vibber på neste afterski, gå for Fusalp.

Amundsen Sport – best på nikkers

amundsen sport til afterski

Amundsen Sport ble etablert i 2009, Oslo. Merket har tatt mye inspirasjon fra Roald Amundsen, som i 1911 var den første til å ankomme Sydpolen. Hans kunnskaper om å overleve i kaldt vær, utforske nytt landskap og lykkes mot alle ods er noe Amundsen Sport har spilt videre på.

Jørgen Amundsen og Erik Friis hadde oppstart av Amundsen Sport i 2009, med et ønske om å gjøre en forskjell i skiklær industrien. Noe mange forbinder med merket i dag er Roald Amundsen og hans eventyrlyst. Dette har vært en viktig del av markedsføringen og gjør at leverandøren skiller seg ut fra andre konkurrenter. Klær og utstyr fra Amundsen Sport er lagd av høy kvalitet, et produkt som er inspirert fra fortiden og produsert for fremtiden.

Produktene du kjøper her fungerer ikke bare utmerket i bakken, løypene eller på fjellet. Designet er moderne og kult, noe som passer perfekt inn på afterski. Amundsen nikkersen/knebukseen er noe du kan forvente å se, en stor favoritt i Norge. Her bys det på alt fra jakker, bukser, nikkers, ankelsokker, lue og mye mer.

Med Amundsen Sport kan du forvente topp kvalitet, samt en kul og moderne stil som muligens gir deg litt ekstra oppmerksomhet på neste afterski.

Apresskiwear – det nye norske afterski merket

Apresskiwear: nytt norsk afterski merke

Apresskiwear ble etablert i starten av 2022 i Oslo, med et ønske om å levere høy kvalitets afterski klær til nordmenn. Grunderne bak selskapet hadde en årrekke erfering med afterski før de kom på tankene om å starte noe selv. Testing av ulike leverandører, merker, kleskolleksjoner, jakker, bukser, nikkers, pannebånd og briller har lagt gunnlaget for god markedsinnsikt. “Det handler ikke kun om flashy farger, da kan man like gjerne ta turen på Mye Moro og kjøpe seg en afterskidress som går i stykker første kveld”.

Merket er relativt nyetabalert, men har store planer for fremtiden til afterski i Norge. De ønsker å gjøre det enkelt for hver person å føle seg kul på afterski. Apresskiwear lever i dag klær med høy kvalitet og et gjennomtenkt design inspirert fra “apresski” i Alpene. Hvis du er på utskikk etter afterski klær som skiller seg ut, både på utseende og kvaliet bør du ta en titt på utvalget her.

I dag er det ingen leverandører som leverer direkte afterski klær i Norge, noe som endres i tiden fremover. Ønsker du å støtte en lokal leverandør som gjør afterski litt bedre, ta en titt på Apresskiwear.no.

Rossignol – genser, jakker og vester til afterski

Rossingnol

Rossingnol kom til liv i 1907 i de franske alpene. Skimerket ble opprettet av Abel Rossignol og har levert ski-klær og utstyr i lang tid, stilen passer for både alminnelig og profesjonell skikjøring, samt et godt afterski. I 1907 ble det første produktet fra Rossignol produsert, en treski som skulle gjøre det lettere for folk å stå alpint.

Merket byr på en lang historie. I 1936 ble Emile Allais en viktig partner til Rossignol, han satte blant annet en rekke verdensrekorder i de Olympiske Leker. Det er verdt å notere seg at rekordene ble satt med Rossignol sine ski. Dette var et samarbeid som ville vare i mange år fremover.

Laurent Boix-Vives kjøpte selskapet i 1956. Han ønsket å transformere og oppgradere merket, til noe ski industrien ikke hadde sett før. Fra 1965 til 1986 gikk ski produksjonen fra 8000 par til hele 50 000 par. Laurent ble anerkjent for det harde arbeidet han hadde gjort for merket.

I 1970 ble Rossignol rangert som verdens beste skiprodusent. Noen år senere kom de ut med sitt første snowboard, samt Rossignol Skisko. I 1996 bestemmer merket seg for å ta del i kles segmentet. Fra nå av skulle de ikke kun produsere det beste innen ski og skiutstyr, men også skiklær.

Rossignol har alltid vært kjent i Norge, hovedsakelig for utstyr som alpin ski og skisko. Kleskolleksjonen er derimot noe som har blitt mer populært de siste årene. Klærne som er tilgjengelig hos Rossignol passer perfekt til afterski, her får du alt fra jakker, vester, gensere og mer.

We Norwegians – norsk stil på afterski

we norwegians

We Norwegians er et norsk klesmerke, opprettet i Voss. Merket fokuserer på design, markedsføring og distribusjon av fantastiske ullprodukter. We Norwegians spiller på følgene: at Nordmenn, siden de blir født blir pakket inn i myke ulltepper og klær. Kundene skal få en “deja vu” følelse når de handler hos dem. Mottoet til We Norwegians lyder veldig likt som Amundsen Sport sitt: ta det beste fra fortiden og det beste fra nåtiden, samt ta det videre i fremtiden.

Klesmerket har et mål om at kundene skal kunne se hele prosessen fra når klærne blir produsert til de blir levert. We Norwegians ønsker å ta denne klesbransjen til et nytt nivå og utfordre konkurrente til det bedre.

Kvalitet på stoff, søm, kutt, linjer og utforming er grundig gjennomført på hvert enkelt produkt. Leverandørene av merket jobber under EU sin lover og regler, samt EU standarer. Du kan være trygg på at kjøpet ditt er hvert det.

I forhold til afterski klær er merket stildrevent, ikke så veldig motedrevent. Grunne til at vi nevner dette er fordi du kan beholde klærne lengre da klærne du kjøper ikke “går ut på dato”.

Lindeberg sport – afterski klær inspirert fra 80-tallet

Lindeberg sport

Lindeberg sport har to fokus – sport og mote. Klærene du kjøper her er designet for deg som lever et aktivt liv, uavhengig om du er kvinne eller mann. De ulike kategoriene du finner under Lindeberg Sport er mote, klær for aktivitet, klær til golf og skiklær. Vi sikter naturlig vis inn mot skiklær kategorien i dette innlegget.

Lindeberg er en stor tilhenger av skiindustrien og en stolt sponsor av Alpine Ski World Cup. Merket har noen av de største ambassadørene og atletene i verden, dette inkluderer Sandra Lahnsteiner og Camilo Villegas. Klesforandleren jobber aktivt mot et bedre miljø, noe du kan være sikker på at de bidrar med etter hvert kleskjøp.

Hos Lindeberg Sport får du klær som passer perfekt til bakken og afterski. Alt fra skidresser, skibukser, strikkede gensere, jerseys, jakker og annet tilbehør. Grunnen til at mange går for Lindeberg er kombinasjonen av kvalitet og design. Kvaliteten er topp standard og moten er “up to date”.

Perfect Moment – retro afterski klær

Perfect moment skiklær

Eventyret strartet for over 20 år siden, med inspirasjon fra fjellene i Chamonix. Siden har Perfect Moment produsert klær med fokus på høy kvalitet. Samtidig har det også vært et ønske at klærene skal skille seg ut fra de andre leverandørene. Noe en kan si at de har lykkes svært godt med.

Perfect Moment produserer klær som både kan bli brukt i bakken, men også etterpå. De bruker noen av bransjens mest ledende tekniske stoffer i plaggene sine. Disse kombinerer de med livlige og dristige farger samt mønster. Dersom man er på utkikk etter et statement-plagg, er Perfect Moment et merke man burde sjekke ut.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikler som kunne vært intressante for deg:

Innhold

opp?

Har du noen
gode ideer?💭