Norgee

Kitchn – Alt Du Trenger å Vite Om Denne Butikkjeden

Innhold

kitchn logo ved siden av kjøkkenutstyr

Litt om Kitchn

Kitchn er en av de største butikkjedene innen detaljsalg av serviser, kjøkkenredskap og -utstyr, bestikk og steintøy. Kjeden eies av Kitchn Norge AS og har i dag 140 butikker som strekker seg langs hele landet. Hovedeier av butikkjeden er Ewa Holding AS og Wiggo Erichsen Holding AS. 

Butikken ble først etablert i 1995 på Kvadrat kjøpesenter i Sandnes. På den tiden var navnet Bjørns kjøkkendesign og utvidet seg videre til Stavanger og Haugesund. Noen år senere i 2002 ble navnet på kjeden byttet til Kitchn. I senere tid har de åpnet butikker i stadig høyere tempo (over 50 de siste årene).

Kitchn finner du i Oslo og i mange andre storbyer i Norge

Størrelse: Alle telt spesifiserer plass, for eksempel et firemannstelt. Vi anbefaler å gå opp i størrelse, for eksempel å bruke et tremanns telt for to personer. Dette gir ekstra plass til poser eller utstyr. Andre telt har steder å oppbevare gjørmete støvler, våte sekker. Iblant er det sosiale eller spiseplasser. 

Kitchn Oslo

Kitchn Oslo består av 10 butikker du kan velge mellom. Utvidelsen av selskapet har vært enorm og Oslo er en god refleksjon av dette, da avstanden fra butikk til butikk er minimal. Du finner Kitchn butikkene i Oslo City, Byporten, Torggata, Grensen, Aker brygge, Skøyen, Bogstadveien, Hasle osv. Listen er lang!

Kitchn Byporten butikk

Bilde fra Kitch`n Byporten

I butikken kan du forvente:

  • Innredning til hjemmet med kult design og freshe farger.
  • Velkjente merkenavn: utstyr som hjelper deg å koke, steke, krydre og kutte .
  • Kjøkkenutstyr som får middagslagingen til å gå unna: skåler, panner, lekre kniver.
  • Kvalitet: kitchn leverer kvalitetsutstyr som du kan forvente å bruke i flere år.
  • Glass, bestikk, vakre serviser som skaper et helhetlig utseende når du inviterer til neste middag.
  • Med 140 butikker i Norge er du aldri langt unna nærmeste Kitchn butikk, her får du hjelpen og veiledningen du trenger.

Kitchn proplan

Dette er Kitchn sitt timeregistrering system som over 1050 ansatte i kjeden bruker på en daglig basis. Proplan lager tilpassede rapporter til ansatte slik at de sparer tid og får god oversikt. Vi skal ikke se bort ifra oversikten butikksjefene får over timeforbruk og lønnskostnader. Tilbakemeldingene fra ansatte er supre.

Starten av Proplan Time

Før de fikk på plass Proplan Time hadde de alt av oversikter i Excel, noe som ikke var håndterbart i det lange løp. I høsten 2014 startet Kitch`n med Proplan Time og hadde Kvadrat og Madla som testpiloter i denne perioden. 

Fra 1.mai 2015 tok alle butikkene i bruk Proplan Time og alt av timeføring i Excel ble stoppet. Etter at det nye systemet ble tatt i bruk har det blitt mye lettere å få timene inn fra manuell registrering til å kunne importere ferdige filer. Det blir tatt ut en rapport hver mandag der de måler forbruk av timer i forhold til budsjett. Dette gir ledegruppen en god oversikt over forbruket.

Kitchn har blitt utvidet til Sverige og har også tatt i bruk Proplan Time. Dette verktøyet har fått veldig gode tilbakemeldinger, da det er veldig brukervennlig butikksjefer, ansatte og andre ledd.

Tilbakemeldingene fra ansatte er supre.

3 utvalgte favoritter hos Kitchn

Vi anbefaler at du øver på å slå det nye teltet ditt før turen, spesielt hvis det er et oppblåsbart alternativ eller et stort telt. Da kan det fokuseres på andre ting enn hvor stangen skal inn.

Guylines/støttetau, snorer eller ledninger som fester teltet til bakken er avgjørende for å hindre at teltet faller sammen eller tar seg en tur over fjorden. Forsikre deg om at de trekkes stramt i samme retning som hovedstolpene. Det bør kontrolleres regelmessig for å opprettholde riktig spenning.

Ikke glem å rengjøre og vaske teltet når du er hjemme. La det tørke i hagen før du pakker det bort. Dette forhindrer at mugg vokser når det lagres og øker levetiden på teltet.

Kitchn Julekalender (199,-)

Kitchn julekalender

Vi vurderer hvert telt på instruksjonene, hvor raskt og enkelt det er å slå opp. Vi vurderer hvor vanntett og slitesterkt stoffet er. I tillegg tester vi om teltet gir varme og ventilasjon, og har en stabil struktur.

Verandaer, meshdører og andre ekstra funksjoner ble også testet, samt portabiliteten. Vi vurderte også størrelse, vekt, årstidskvalitet og generell kvalitet for å avgjøre hva hvert telt passer best for .

Bestill Julekalender fra Kitch`n her.

Pizzastein kitchn (299,-)

Pizzastein kitchn

Ønsker du en sprø og ikke minst tynn pizzabunn? Pizzasteinen fra kitchn fordeler varmen jevnt og absorberer all overflødig fuktighet. Stativ følger med til servering.

Steinen kan brukes i både vanlig stekeovn og varmluftsovn, med en toleranse opptil 300 grader. Pizzasteinen er 35cm bred og 40cm lang og produseres i steintøy. Ved vask tar du i bruk varmt vann og unngår såpe (kan sette igjen smak ved neste måltid). Hvis du ser at det legger seg merker på Pizzasteinen er dette helt normalt og vil ikke påvirke steinens egenskaper.

Bestill Kitch`n pizzastein her.

Vinstativ Kitchn (749,-)

Kitchn vinstativ

Vinstativene til Kitchn har vært elsket av nordmenn i mange år. La oss se på et av alternativene butikken har tilgjengelig:

Noè vinstativ er en lekker flaskeholder som holder opptil 6 flasker. Strukturen er designet for å plassering på gulv og kjøkkenbenk. Selve utsene på vinstativet til Kitchn er lagd av Giulio lacchetti.

Du finner vinstativet her.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikler som kunne vært intressante for deg:

Lyst til å skrive for oss?

opp?

Har du noen
gode ideer?💭